ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Οι Eλληνικές ΕΔ γελάνε με τους Τούρκους: Τρακτέρ ρυμουλκεί τουρκικό όχημα στον Έβρο (BINTEO)Έμεινε στη λάσπη τουρκικό όχημα στον Έβρο - Δείτε εικόνες και βίντεο

Εμπόλεμη παραμένει η κατάσταση στον Έβρο, καθώς ακόμα και ανήμερα της Εθνικής Επετείου οι Τούρκοι κομάντος και λαθρομετανάστες επιχειρούν να διαρρήξουν το φράχτη στα σύνορα και να περάσουν παράνομα στη χώρα.

Οι ενέργειες των Τούρκων και των μεταναστών εντοπίζονται και αντιμετωπίζονται άμεσα από τους ακούραστους φύλακες των Ελλήνων που προστατεύουν τα σύνορα εδώ και λίγες εβδομάδες.

Τα τουρκικά οχήματα τα οποία επιχειρούν στην περιοχή του φράχτη, είτε μεταφέροντας μετανάστες, είτε πολεμοφόδια όπως δακρυγόνα, είτε ακόμη προσπαθούν να ρίξουν το φράχτη τραβώντας τον με ιμάντες, έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές πλέον, καθιστώντας τις προσπάθειες των Τούρκων τουλάχιστον τραγελαφικές.

Ανήμερα 25ης Μαρτίου επιστράτευσαν ένα τρακτέρ προκειμένου να ρυμουλκηθεί ένα από τα οχήματα τα οποία χρησιμοποιείται εναντίον της Ελλάδας.

Πέρα όμως από τη ζημιά, οι Τούρκοι κομάντος είχαν να αντιμετωπίσουν και την καζούρα των Ελλήνων σκοπών, όπως αναφέρει το thrakinea, οι οποίοι κρατούν Θερμοπύλες 24 ώρες, χωρίς να καμφθεί το ηθικό τους ούτε στιγμή.Δείτε το Βίντεο:


ΠΗΓΗ: thrakinea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου