ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Πέτσας: Σήμερα οι αποφάσεις Μητσοτάκη για αλλαγές στην απαγόρευση κυκλοφορίας


Πέτσας: Σήμερα οι αποφάσεις Μητσοτάκη για αλλαγές στην απαγόρευση κυκλοφορίας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι τα μέτρα για την απαγόρευση κυκλοφορίας θα είναι για τους ασυνεπείς και όχι για τους συνεπείς.

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 4/4/2020 | 09:05

“Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να μην υπάρξει καταστρατήγηση των μέτρων για τον περιορισμό μετακινήσεων που έχουν οριστεί”, ξεκαθάρισε ο Στέλιος Πέτσας, μιλώντας το Σάββατο (4/4) στον ΣΚΑΪ για την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την ανακοίνωση των νέων μέτρων που αφορούν την απαγόρευση κυκλοφορίας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, καθώς θα αποφασιστούν σήμερα από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά τη σύσκεψη που θα έχει με το επιτελείο του υπουργείου Υγείας.
Ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε στους "λίγους" απείθαρχους που μπορούν όμως με τη συμπεριφορά τους να δημιουργήσουν ένα δυσανάλογα μεγάλο πρόβλημα κάνοντας κατάχρηση του υφιστάμενου συστήματος με τις βεβαιώσεις μετακίνησης.
Ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι θα υπάρξει περιορισμός στον αριθμό, αλλά και τη διάρκεια των μετακινήσεων, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για κλείσιμο των διοδίων. Επανέλαβε ότι “η αυστηροποίηση των μέτρων που έρχεται θα έχει να κάνει με τους ασυνεπείς και όχι με τους συνεπείς”.
Ο περιορισμός θα έχει να κάνει με τον αριθμό των επιτρεπόμενων μετακινήσεων, όπως εξετάζεται και αναμένεται να αποφασιστεί τα επόμενα εικοσιτετράωρα. Επίσης ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο ενός χρονικού περιορισμού στις μετακινήσεις. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Πέτσας "δηλαδή να μην λέει κανείς ότι πάει για σωματική άσκηση και είναι όλη την ημέρα έξω από το σπίτι".
Τέλος, επισήμανε ότι δεν τίθεται θέμα για ολική απαγόρευση κυκλοφορίας
ΠΗΓΗ : " E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal     " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου