ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ 24 Ιουνίου-1 Ιουλίου 2017 του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ







Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας (Π.Ο.Α.Σ.Α.) κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος 





Λίγα λόγια του Προέδρου κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ προς τους συνταξιδιώτες της εκδρομής αυτής.




Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλοι, συνταξιδιώτες του προηγούμενου επιτυχημένου ταξιδιού και νέοι που φέτος είσαστε στην παρέα μας.



Βρισκόμαστε οι περισσότεροι φέτος πάλι μαζί για να περάσουμε λίγες ευχάριστες ημέρες για να τις θυμόμαστε μέχρι του χρόνου που θα ξαναβρεθούμε στο επόμενο ταξίδι.



Κάποιοι που λείπουν από την παρέα μας θα ήθελαν και πάλι να είναι μαζί μας αλλά κάποιες υποχρεώσεις τους έκαναν να μην συμμετέχουν.



Γνωρίζοντας τις ωραίες ημέρες που περάσαμε ή σκέψη τους θα είναι μαζί μας.



Πέρσι στα λίγα λόγια που είπα σας ενημέρωσα ότι ήταν το πρώτο ταξίδι του Συνδέσμου στο Εξωτερικό και δώσαμε ραντεβού για αυτό που σήμερα πραγματοποιείτε.





Φέτος είναι το δεύτερο ταξίδι κάτι που τείνει να γίνει ΘΕΣΜΟΣ για τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας της Αργολίδας ώστε κάθε χρόνο θα πραγματοποιείται ένα ταξίδι.



Για το επόμενο ταξίδι θα πρέπει εγκαίρως να το δηλώσετε καθότι το πρόγραμμα του Συνδέσμου μας θα ανακοινώνεται σε Πανελλαδικό Επίπεδο σε όλα τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας που αριθμεί τις 23.000 μέλη για αυτό το θέμα θα σας ενημερώσει ο Πρόεδρος κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος ο οποίος μας κάνει την τιμή και φέτος να είναι μαζί μας και τον ευχαριστούμε.



Για την πραγματοποίηση των ταξιδιών θα λαμβάνουνε πάντα υπ΄όψιν τις οικονομικές δυνατότητες και θα προγραμματίζουμε ταξίδια στα οικονομικά μας όρια.


Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας.


Πέρσι είπα να ξεχάσουμε τα προβλήματα για λίγο, να αφήσουμε πίσω τα ελαττώματά μας για να απολαύσουμε το ταξίδι κάτι που έγινε από όλους.



Φέτος λέω και πάλι τα ίδια στους νέους συμμετέχοντες ώστε και αυτό το ταξίδι να αφήσει την δική του ομορφιά και ανάμνηση.



Θέλουμε την βοήθειά σας την συνεργασία σας και την κατανόησή σας σε οτιδήποτε απρόβλεπτο προκύψει.



Ετοιμάστηκε για σας ένα βιβλίο το οποίο έχει όλα τα μέρη του προγράμματος με διάφορες σημειώσεις και όποιος επιθυμεί μπορεί να το διαβάζει. Αυτό θα βρίσκεται σε συγκεκριμένο σημείο για να μπορεί ο καθένα σας να το πάρει.



Φέτος φτιάχτηκαν stik   για περισσότερη ποικιλία μουσικής.



Επειδή είμαστε όλοι μεγάλοι θα πρέπει μόνοι μας να κατανοούμε τις αλλαγές στις θέσεις για την αποφυγή παρεξηγήσεων και να μην έλθει στην δύσκολη θέση ο ξεναγός να ασχοληθεί με το θέμα αυτό.





Υπάρχουν κενές θέσεις προκειμένου αλλάξει κάποιος. Αν κάποιος είναι σε θέση και δεν έχει καλή θέα λόγω παραθύρου να ζητήσει αλλαγή. Όλα αυτά με την κατανόηση λύνονται.



Το προγραμματισμένο ταξίδι από Νοέμβριο μήνα του 2016 και μετά από προτάσεις σας σήμερα αρχίζει.



Ο Σύνδεσμος μας σε συνεργασία με το Τουριστικό Γραφείο του κ. ΖΑΦΕΙΡΗ προσπάθησε για το καλύτερο ώστε να περάσουμε και φέτος πολύ ωραία.



Στις 26 του μηνός όπως γνωρίζετε θα πάμε να ακούσουμε την τοπική τους μουσική.
Από μένα εύχομαι καλό μας ΤΑΞΙΔΙ ο Ξεναγός μας θα μας αναλάβει από την Θες/νίκη.



Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας (Π.Ο.Α.Σ.Α.) κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος 

Καλώ τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας όπως προσέλθει στο μικρόφωνο για να απευθύνει τον χαιρετισμό του.




Θα σας μοιράσω καρτελάκια όπου έχει τα ΚΙΝΗΤΑ μου στο δε οπίσθιο μέρος έχει το Διεθνές Νούμερο ως επίσης και του Ξεναγού για τυχόν ανάγκη.




Η περί αγωγή πλέον δεν υπάρχει   και χρεώνεστε όπως προβλέπει το δικό σας πακέτο από την κάθε ΚΙΝΗΤΗ εταιρεία. 








Πρόεδρος Ενώσεως Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Λακωνίας 






Πριν διαβάσετε το πρόγραμμα και δείτε τις φωτογραφίες οι οποίες είναι κατά ημέρα   ( όπου έγινε μεγάλη προσπάθεια από την πληθώρα που υπήρχαν) προκειμένου έχετε άμεση ενημέρωση συνδυάζοντας πρόγραμμα και φωτογραφίες ώστε για μεν αυτούς που συνταξίδεψαν μαζί μας θα θυμηθούν τα τόσα ωραία μέρη που περάσαμε και απολαύσαμε και για σας που απλώς διαβάζεται την παρούσα ανάρτηση να μην σας είναι βαρετή αλλά κατανοητή και ενδιαφέρουσα ώστε στο επόμενο ταξίδια να είστε παρέα μας. 

Θα ξεκινήσω με την λέξη Τ Α Ξ Ι Δ Ι.
Ερμηνεία από το Ιντερνέτ   Βικιλεξικό  «  ΤΑΞΙΔΙ ».
Η λέξη αρχικά αναφερόταν στην εκστρατεία, την πορεία και μετακίνηση Στρατιωτικών Σωμάτων.
Από τον 2ρο αιώνα μ.χ. μαρτυρείται η λέξη ταξείδιον ( < από το θέμα ταξε – της λέξης τάξις ) ορθογραφία που σήμερα θεωρείται λανθασμένη.

Στο Ταξίδι ζεις στιγμές αξέχαστες στιγμές.
Όταν φτάσεις σε ένα σημείο της ζωής σου  και έχοντας τακτοποιήσει κατά ένα μέρος τις βασικές υποχρεώσεις σου και αναλογιστείς μέχρι τότε τι έκανα θα πρέπει να αναλογιστείς τι σου έμεινε και θα θυμάσαι πιθανόν ελάχιστα λόγω της υπερέντασης της ζωής.
Τώρα όμως κάνοντας τον απολογισμό θα πρέπει να γνωρίζεις τι μπορείς να κάνεις ώστε να γεμίζεις με αναμνήσεις και εικόνες
Τις αναμνήσεις, τις εικόνες, τις μυρωδιές αυτά που ανοίγουν τους ορίζοντες και σε βάζουν να δεις κι άλλους κόσμους  άγνωστους, φανταστικούς – πραγματικούς πηγαίνοντας την σκέψη σου ένα βήμα παραπέρα.
Ακόμα αν χαλάσουν οι φωτογραφίες τα VIDEO από τα ταξίδια ή μνήμη του ανθρώπου τα κρατάει ζωντανά έτσι και αλλιώς.
Αν τυχόν ο άνθρωπος αρρωστήσει που καταστρέφει τη μνήμη ήδη έχει γίνει τόσο ξεχωριστός άνθρωπος, τόσο ανοιχτόμυαλος τόσο χορτασμένος και κανένας δεν είναι σε θέση να αμφισβητήσει τις γνώσεις που έχει αποκομίσει από τις ωραίες στιγμές που έχει περάσει και με όποια δυσκολία και αν αντιμετώπισε στα ταξίδια.


Αποκτούμε πολλά υλικά ( Σπίτια, Αυτ/τα, Ενδυμασία κ.λ.π ) πλην όμως όλα αυτά είναι για ένα χρονικό διάστημα τα οποία θέλουν ανανέωση. ΄Όταν όμως έχεις ταξιδέψει και ρωτηθείς τι κέρδισες απ΄ την ζωή σου θα έχεις να πείς πολλά.
Γνώρισα χώρες, πόλεις, χωριά.
Είδα διαφορετικούς ανθρώπους, συνήθειες, έθιμα, διαφορετικά φαγητά , άλλους ήχους, η δε μύτη μου σε ξεχωριστές μυρωδιές.
Είδα άλλες θρησκείες.
Ο κόσμος που ανοίγεται μπροστά μου είναι τεράστιος τα μέρη δεν τελειώνουν είναι άπειρα όπου δημιουργούν την τάση συνεχώς για νέους τόπους και νέα ΤΑΞΙΔΙΑ.
Διαβάζοντας στο Ανθολόγιο  Sapere andel Στη ζωή αξίζει να ταξιδεύεις  να διαβάζεις βιβλία πήρα την αφορμή και συμπληρώνοντας μερικά από την προσωπική μου εμπειρία να γράψω αυτά που διαβάσατε.


Για περισσότερα https://scieneearec hives.wirdpress.com

8 ήμερη εκδρομή 24 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου ΄17

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΣΟΦΙΑ  –  ΣΙΝΑΙΑ  –  ΚΑΡΠΑΘΙΑ  –  ΠΥΡΓΟ ΔΡΑΚΟΥΛΑ  –  ΜΠΡΑΣΟΒ  ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ  –  ΒΑΡΝΑ  -  ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ  –  ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ  -   ΜΟΝΗ ΡΙΛΑΣ  -  ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

1Η ΜΕΡΑ : ΝΑΥΠΛΙΟ – ΣΟΦΙΑ :   Αναχώρηση  από Ναύπλιο και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό καταλήγουμε το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στη ΣΟΦΙΑ. Τακτοποίηση στα δωμάτια, διανυκτέρευση.

















Οι Πρόεδροι εξ αριστερών προς τα δεξιά : ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ ( Διοργανωτής της Εκδρομής ),  κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος ( Π.Ο.Α.Σ.Α.),  ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΛΙΑΣΚΟΣ Παναγιώτης.   







ΔΟΥΝΑΒΗΣ. Αφήνουμε την Βουλγαρία και περνάμε στη Ρουμανία 

2Η ΜΕΡΑ : ΣΟΦΙΑ ( ΞΕΝΑΓΗΣΗ) – ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ: Πρωινό και   ξενάγηση της πόλης. Μεταξύ άλλων θα δούμε τον καθεδρικό ναό του ALEXANDER NEVSKI, την Βυζαντινή εκκλησία  της ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, το ναό του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, το Κοινοβούλιο, την Όπερα, το Αρχαιολογικό Μουσείο. Στη συνέχεια αναχώρηση για την  Ρουμανία. Μέσω  Ρούσε περνώντας την μοναδική γέφυρα που ενώνει τα δύο κράτη, γέφυρα φιλίας, προς το Ρουμάνικο σύνορο τζιούρτζου. Θα καταλήξουμε στο Βουκουρέστι . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. δείπνο. διανυκτέρευση.  






Νυχτερινή ζωή του Βουκουρεστίου 








3Η ΜΕΡΑ : ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ :  Πρωινό και επιβίβαση στο πούλμαν με προορισμό για να γνωρίσουμε το «Παρίσι της Ανατολής», την πρωτεύουσα της Ρουμανίας. Το Βουκουρέστι, χτισμένο στις όχθες του ποταμού Dimbovita, θεωρείται σαν μια από τις πιο ωραίες πόλεις της Ευρώπης. Κύριο χαρακτηριστικό της είναι οι μεγάλες λεωφόροι, οι τεράστιες πλατείες και τα επιβλητικά δημόσια κτίρια, τα πάρκα, τα ιστορικά και καλλιτεχνικά μνημεία, τα παλιά σπίτια. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι στη σημερινή μας ξενάγηση θα δούμε το Μουσείο του Χωριού, στο πάρκο Χεραστράου . Είναι μια εξαιρετική σύνθεση της αγροτικής αρχιτεκτονικής και των μορφών της λαϊκής τέχνης της Ρουμανίας . Το μουσείο Φυσικής Ιστορίας, την αψίδα του θριάμβου, το Πατριαρχείο κ.α. αξιοθέατα που εντυπωσιάζουν. Μεσημεριανό. Απόγευμα ελεύθερο. Το βράδυ  δείπνο. Διανυκτέρευση στο Βουκουρέστι.



Μουσείο του Χωριού, στο πάρκο Χεραστράου

















Π Α Τ Ρ Ι Α Ρ Χ Ε Ι Ο 



Με την ηγεσία της Αστυνομίας στο ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ. 







Στα Βιολιά του Βουκουρεστίου





Στη λίμνη έξω από τα Βιολιά 






4Η ΜΕΡΑ: ΣΙΝΑΙΑ – ΚΑΡΠΑΘΙΑ – ΦΡΟΥΡΙΟ ΜΠΡΑΝ – ΜΠΡΑΣΟΒ:

Μετά  το  πρωινό αναχώρηση για «Μαργαριτάρι των Καρπαθίων» την Σινάια . Χτισμένη μέσα σ’ ένα τεράστιο φυσικό πάρκο, η πόλη ήταν παλαιότερα γνωστή ως καλοκαιρινό θέρετρο της υψηλής κοινωνίας  επίσκεψη στο παλάτι ΠΕΛΕΣ,  τη θερινή κατοικία του βασιλιά ΚΑΡΟΛΟΥ και το ορθόδοξο μοναστήρι του ΚΑΤΑΚΟΥΖHΝΟΥ. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το φημισμένο  φρούριο ΜΠΡΑΝ ( ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ). Πολλοί θρύλοι είναι συνδεδεμένοι με το BRAN CASTLE ,λέγεται ότι το κάστρο ανήκε στο κόμη δράκουλα ,αλλά δεν υπάρχουν αποδείξεις γι΄ αυτό. Ο κόμης δράκουλας έζησε εκεί μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα ως επισκέπτης . Τον 18ο αι. το κάστρο ήταν το σπίτι των Αυστριακών συνοριοφυλάκων. Το 1920 το συμβούλιο της πόλης BRASOV δώρισε το BRAN CASTLE στη Βασίλισσα Μαρία της μεγάλης Ρουμανίας η οποία έζησε με τη βασιλική οικογένεια έως το 1947 . Απ΄ το 1947 το κάστρο λειτουργεί ως μουσείο . Αμέσως  μετά θα γνωρίσουμε  τη  μεσαιωνική  πόλη ΜΠΡΑΣΟΒ (18ου αιώνα) με την Μαύρη εκκλησία, που θεωρείται ότι είναι η πιο όμορφη πόλη της σημερινής Ρουμανίας. Θα θαυμάσουμε την Μαύρη Εκκλησία τη μεγαλύτερη γοτθική εκκλησία της Ρουμανίας και θα πιούμε τον καφέ μας στην κεντρική πλατεία με το κτίριο του παλαιού Δημαρχείου που φέρει στην πρόσοψή του το έμβλημα της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας δείπνο . Δείπνο. Διανυκτέρευση στο Βουκουρέστι.


ΠΑΛΑΤΙ  ΠΕΛΛΕΣ















Στο ορθόδοξο Μοναστήρι του 

ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΟΥ 



















Φρούριο ΜΠΡΑΝ  (  ΠΥΡΓΟΣ του 

ΔΡΑΚΟΥΛΑ )
























Μ Π Ρ Α Σ Ο Β 

Εδώ βγήκε και η Ομαδική φωτογραφία 


ΜΑΥΡΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ





ΠΛΑΤΕΙΑ - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ 





ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ








5Η ΜΕΡΑ: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΒΑΡΝΑ - ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ  : Μετά το πρωινό ξεκινάμε για τα όμορφα τοπία στις ακτές της Μαύρης θάλασσας. Αφήνουμε το Βουκουρέστι, και μέσω Ρούσε φθάνουμε στη θερινή πρωτεύουσα της Βουλγαρίας Βάρνα. Το μεσημέρι εκεί θα περπατήσουμε στον πεζόδρομο, θα θαυμάσουμε την όπερα, τον Καθεδρικό Ναό, την πλατεία 9ης Σεπτεμβρίου και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα εξ΄ ιδίων. Το απόγευμα αναχώρηση και μέσα από μια όμορφη διαδρομή φθάνουμε στην Χρυσή αμμουδιά όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Μετά το δείπνο μια βόλτα στη Μεσημβρία, πόλη της ανατολικής Ρωμυλίας, το μαργαριτάρι της Μαύρης θάλασσας. Διανυκτέρευση στην ευρύτερη περιοχή


ΒΑΡΝΑ 







ΔΟΥΝΑΒΗΣ ΠΟΤΑΜΟΣ 


Διασκέδαση κατά διαδρομές στο 
Λεωφορείο 



ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ  ΜΕ ΒΡΟΧΗ 










6Η ΜΕΡΑ: ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ: Πρωινό,  και ξενάγηση στη Μεσημβρία όπου θα θαυμάσουμε τα τείχη, τα Ελληνικά σπίτια του 19ου αιώνα και τις Βυζαντινές εκκλησίες του Παντοκράτορα, της Αγίας Παρασκευής, και τα ερείπια του ναού του Απόλλωνα. Στη συνέχεια συνεχίζουμε την διαδρομή μας από τις Ακτές της Μαύρης Θάλασσας, απολαμβάνοντας το ωραίο τοπίο, μέσω της πόλης  ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ, για την καρδιά της Βουλγαρίας στις γραφικές πλαγιές του Αίνου και του Βουνού Σρέντνα. Περνάμε την Λίμνη Atanasovsko  που γίνεται Η μεγάλη μετανάστευση. "Τα πτηνά είναι οι πιο αξιοσημείωτοι κάτοικοι της λίμνης", αναφέρει η Ραντοστίνα Τσένοβα. "Κάθε χρόνο αυξάνεται ο αριθμός των ειδών, που συναντιούνται εδώ. Φτάσαμε στον αριθμό 333. Τα πτηνά φωλιάζουν, ξεκουράζονται και αποδημούν, επειδή από εδώ περνάει το στενότερο μέτωπο του διαδρόμου αποδήμησης Via Pontica. Στην συνέχεια αναχωρούμε για Φιλιππούπολη.  Διανυκτέρευση.


ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ 













ΣΩΖΟΠΟΛΗ 









ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ 

Ξενοδοχείο 











7Η  ΜΕΡΑ: ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – ΜΠΑΝΣΚΟ  Μετά το πρωινό μας, θα ξεκινήσουμε τη ξενάγηση, στη δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Βουλγαρίας, στην ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΗ, οι ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΝΤΖΟΥΜΑΓΙΑ και ΙΜΑΡΕΤ, το ΑΡΧΑΙΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ και το σπίτι - μουσείο ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ, είναι τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης. Συνεχίζουμε για τον επόμενο σταθμό μας η ΜΟΝΗ ΡΙΛΛΑΣ, η οποία έχει ανακηρυχθεί από την ΟΥΝΕΣΚΟ προστατευόμενο μνημείο. Επίσκεψη, και από τις κοιλάδες του ποταμού ΣΤΡΥΜΟΝΑ, φθάνουμε στο Σαντάνσκι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.









ΜΟΝΗ ΡΙΛΛΑΣ

























Διασκέδαση στο Ξενοδοχείο το τελευταίο βράδυ.
































8Η ΜΕΡΑ: ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΝΑΥΠΛΙΟ :  Πρωινό και ξεκινάμε για Σαντανσκι   σύντομη  γνωριμία  με την  όμορφη λουτρόπολη . Η πόλη είναι κτισμένη ανάμεσα σε δύο ποταμούς τον ΜΠΑΝΣΚΑ και ΜΠΡΙΣΤΙΤΖΑ, και έχει πάρει το όνομά της από τον Βούλγαρο επαναστάτη ΓΙΑΝ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Παρατηρήστε το δέντρο στην κεντρική πλατεία 500 ετών δίπλα σε ένα αρχαίο μαρμάρινο σιντριβάνι. Αναχώρηση για   Ναύπλιο , με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ,  άφιξη  το  βράδυ.

Μετά τα παρακάτω λίγα λόγια του προέδρου κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ λόγω του ότι τελείωνε και αυτό το ταξίδι το λεωφορείο για αρκετές ώρες μετατράπηκε σε μία μεγάλη πίστα, ελάχιστη μπορεί να είναι η απεικόνιση από τις φωτογραφίες.  




































Μηχανή που βγάζει πετρέλαιο 



ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ:  400 €
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ:  Ενημέρωση σε όποιον προκύψει.
    
Στην τιμή περιλαμβάνονται :
  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία  4*
  • Ημιδιατροφή  (7πρωινά – 7 δείπνα).
  • Ξεναγήσεις  σύμφωνα  με  το  πρόγραμμα.
  • Ελληνόφωνος ξεναγός – συνοδός για όλες τις ημέρες
  • Συνοδός του γραφείου μας
  • ΦΠΑ.
  • Ασφαλιστική  κάλυψη  αστικής  ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται :

Είσοδοι σε μουσεία , ιστορικούς , αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό

Η ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΞΕΨΕΩΝ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΧΩΡΙΣ όμως ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΛΗΨΗ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ

ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΚΔΡΟΜΗ.

΄Ετσι  τελείωσε και αυτό το ταξίδι όπου και πάλι ο Πρόεδρος πριν κατέβει ο Ξεναγός στην Θεσσαλονίκη είπε τα παρακάτω λόγια στους συνταξιδιώτες.


Ο Σύνδεσμός μας πραγματοποίησε για δεύτερη χρονιά ταξίδι στο Εξωτερικό κάτι που τείνει να γίνει θεσμός.

Είδαμε δύο χώρες με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά με ΕΝΤΟΝΟ το ΕΛΛΗΝΙΚΟ Στοιχείο.

Λόγω των μεγάλων αποστάσεων που διανύσαμε περίπου τα 3.500 χιλ. για να δούμε όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη μπορεί αυτό ενδεχομένως να ήταν κουραστικό πλην όμως αποζημιωθήκαμε με τα τόσα ενδιαφέροντα που είδαμε.

Αυτό οφείλεται σε ένα μεγάλο μέρος στην άρτια ξενάγηση του { ΚΟΣΤΙΔΗ Αβραάμ  ο οποίος κάνει εκπομπές στην ΕΡΤ – 3  « Αληθινά Σενάρια » } που είχαμε σε αυτά τα μέρη. Τυχόν εντάσεις και εκνευρισμοί που ενδεχομένως να υπήρξαν ξεπεράστηκαν από την καλή διάθεση της παρέας. Τυχόν κριτικές και προτάσεις στα e-mail όπου αναγράφονται στην κάρτα που σας έχει μοιραστεί.

Ευχαριστούμε όλους που συντέλεσαν για να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι (Τουριστικό  Γραφείο κ. ΖΑΦΕΙΡΗ – Οδηγό – Ξεναγό ). Επίσης τους συναδέλφους εκ ΑΘΗΝΩΝ – ΛΑΚΩΝΙΑΣ και φίλους του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ μας.
΄Ένα μεγάλο χειροκρότημα στον Οδηγό.
Υγεία σε όλους.

Καλό υπόλοιπο Καλοκαίρι και του χρόνου πάλι ΜΑΖΙ.

Επίσης ευμενή σχόλια για το Ταξίδη έκανε  ο Πρόεδρος της

Π.Ο.Α.Σ.Α. κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος  και η κ. 

ΚΟΥΜΑΔΩΡΑΚΗ   ( Συνταξιούχος Καθηγήτρια ).



"  Σας περιμένουμε στο επόμενο ταξίδι που θα 



πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος Αποστράτων 


Σωμάτων 


Ασφαλείας Ν. Αργολίδας   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου