ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ : ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ - ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣ - ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ Από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σ. Α. Ν. Αργολίδας



Με αφορμή διαφόρων Δημοσιεύσεων στο διαδίκτυο ο Σύνδεσμος μας ενημερώνει τα μέλη του ότι  : 

1.-΄Οτι έχει σχέση με τα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ο Σύνδεσμος από το 2015 όπου έχει αναλάβει το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο μέσω του Νομικού Συμβούλου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας " Π.Ο.Α.Σ.Α " κ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Νικήτα έχει προβεί στην Ενημέρωση των μελών για όλα τα θέματα που έπρεπε να προβούν σε διάφορες ενέργειες και οι  Ε Π Ι Θ Υ Μ Ο Υ Ν Τ Ε Σ  έχουν ενεργήσει  κατά περίπτωση είτε με ΑΙΤΗΣΕΙΣ  είτε με ΑΓΩΓΕΣ. 

Το Γραφείο του Συνδέσμου για όλες τις περιπτώσεις έχει  προβεί στις διαδικασίες που απαιτούντο και έχουν κρατηθεί  αντίγραφα. 


2.- Υπάρχει δε σε εξέλιξη και παρακολούθηση το θέμα του Επανυπολογισμού  της Σύνταξης όπου έχουν γίνει αιτήσεις καθότι δεν είχαν εφαρμοστεί μεταβολές.

3.- Σας γνωρίζουμε  και υπενθυμίζουμε ακόμη ότι πρέπει να προβείτε στην διαδικασία της Φορολογικής Δήλωσης όπου απ΄ευθείας υπάρχουν στο σύστημα  τα ποσά της Σύνταξης, Μ.Τ.Σ και του Επικουρικού,  για τυχόν προσωπικές σας αγοραπωλησίες θα πρέπει να έχετε τα ανάλογα δικαιολογητικά.

- ΄Οσοι προβαίνετε μόνοι σας στην σύνταξη της Φορολογικής σας Δήλωσης εάν επιθυμείτε μπορείτε  να δείτε και να εκτυπώσετε από την σελίδα  ΕΔΩ.  https://www1.gsis.gr/webtax/enhmerwtika/  

την Ετήσια Βεβαίωση Σύνταξης.

4.-  Το παρακάτω ενημερωτικό είναι για Εργασία Αποστράτων από συνάδελφο ο οποίος εργάζεται προσωπικά και είναι λογιστής,  έχει κάνει τις ανάλογες σημειώσεις επί του θέματος αυτού προς ενημέρωσή σας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου