ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Ανακοινώσεις του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας


- Το γραφείο  του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας τους Καλοκαιρινούς μήνες θα είναι κλειστό. 

- Θα είναι σε θέση για ότι απρόοπτο και απρόβλεπτο συμβεί για άμεση ενέργεια με επικοινωνία   στα ΚΙΝΗΤΑ των μελών του Δ.Σ.  

- Θα παρακολουθεί την αλληλογραφία μέσω e-mail  και των ΕΛΤΑ και θα ενημερώνει αναλόγως όπως και για την παρακάτω περίπτωση. 




Δυνάμει εγγράφου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας το οποίο στάλθηκε μέσω e-mai μας γνωστοποιείται ότι έγινε επαναλειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου της Ελληνικής Αστυνομίας στο 401  Γ.Σ.Ν.Α., σε νέο χώρο που διατέθηκε προς τούτο ( 1ος ΄Οροφος Αποστράτων, τηλ. 2107493579 ). 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του  Δ.Σ. Συνδέσμου εύχεται στα μέλη του να μην χρειαστεί σε κανέναν η ανάγκη χρήσεως  της αναφερόμενης τηλεφωνικής γραμμής. 

Ευχόμαστε επίσης 

ΚΑΛΟ     ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

σε όλα τα μέλη και στις οικογένειές τους ως επίσης στους φίλους που συμμετέχουν στις Εκδρομές και Ταξίδια με τον Σύνδεσμο τους οποίους και ενημερώνουμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνει ανακοίνωση για ολιγοήμερη Εκδρομή καθότι πολλοί από εσάς μας ρωτάτε.
 ΄Εχοντας λοιπόν κατά νου την αγωνία σας θα ενημερωθείτε.

ΠΑΝΤΑ και εφ΄ όσον αυτό είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί. Θα προγραμματιστεί όμως για να γνωρίζετε.

Ευχόμαστε επίσης καλό Καλοκαίρι σε όλους εσάς που μας διαβάζετε και παρακολουθείτε τις κινήσεις του Συνδέσμου μας με τα like που κάνετε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου