ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας στον Εορτασμό της Μνήμης Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου Προστάτης Ελληνικής Αστυνομίας

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας παραβρέθηκε στον εορτασμό της μνήμης του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας κατόπιν προσκλήσεως του Διευθυντού κ. ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ Λάμπρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας.

Η ευχή όλων ήταν να περάσουμε την πανδημία με υγεία και γρήγορα να απαλλαγούμε. 

Πρέπει δε να τονίσουμε ότι όλα τηρήθηκαν με τα προβλεπόμενα  λόγω  COVID - 19.

Λεπτομέρειες της ημέρας φωτογραφίες - video από το  Επαγγελματικό blogger  - Εφημερίδα " ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ " Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Τον προστάτη τους Άγιο Αρτέμιο γιόρτασαν οι αστυνομικοί της Αργολίδας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:22:00 π.μ. |  |  | 
Τον προστάτη τους Άγιο Αρτέμιο γιόρτασαν οι αστυνομικοί της Αργολίδας
Η 20η Οκτωβρίου, εκτός από ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ως θεσμό, για την προσφορά του στην ελληνική κοινωνία. 

Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας, η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, ανήμερα της 20ης Οκτωβρίου 2020 και με ενεργά τα μέτρα προστασίας από τον covid-19 , τέλεσε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου, Θεία Λειτουργία και ακολούθως Δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου, ιερουργούντος του εφημέριου του Ιερού Ναού π. Παναγιώτη Κιντή. 
Μετά τη Δοξολογία αναγνώσθηκε η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας. 
Την παραμονή της εορτής 19 Οκτωβρίου 2020 τελέσθηκε πανηγυρικώς εσπερινός στο γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας Ζαχαριά στα Φίχτια Μυκηνών στην Αργολίδα από τον πρωτοπρεσβύτερο π. Αποστόλη Χασάπη. 
Στην εκκλησία φυλάσσεται κι η εικόνα του Αγίου Αρτεμίου ,την οποία έχουν αφιερώσει οι αστυνομικοί υπάλληλοι Αργολίδας, ενώ την φροντίδα της εκκλησίας έχει αναλάβει με απόφαση του το Δ.Σ. των Αστυνομικών υπαλλήλων. 

ΠΗΓΗ : 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου