ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Ενημέρωση για τις Συνταξιοδοτικές Πράξεις από την ΠΟΑΣΑ ανακοινώνει ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Αργολίδας

 Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Α. Ευάγγελος ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ασχολήθηκε με το θέμα και ενημερώνει.Συνάδελφοι απόστρατοι των ΣΑ, αλλά και συνταξιούχοι του ευρύτερου Δημόσιου τομέα ως και συνταξιούχοι του ιδιωτικού τομέα, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι οι συντάξεις που εκκρεμούν για να υπολογισθούν και να αποδοθούν στους δικαιούχους ως και οι αντίστοιχες συνταξιοδοτικές πράξεις θα καθυστερήσουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ότι έχει ανακοινωθεί καθόσον όπως πληροφορήθηκα σήμερα από αρμόδιο υπάλληλο του ΕΦΚΑ ,είναι αδύνατο να τηρηθεί το ανακοινωθέν χρονοδιάγραμμα.

Έχοντας δεχθεί πολλά ερωτήματα από συναδέλφους μετέβην στη Φιλελλήνων και δυστυχώς η ενημέρωση που είχα ήταν απογοητευτική.

Ως ΠΟΑΣΑ θα συνεχίσουμε τις οχλήσεις των αρμόδιων σε υπηρεσιακό και κυβερνητικό επίπεδο προκειμένου να δοθεί λύση άμεσα σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, όπως είναι η έγκαιρη έκδοση των εκκρεμών συντάξεων ,ένα ζήτημα που δημιουργεί μείζον κοινωνικό πρόβλημα αλλά και πρόβλημα επιβίωσης αρκετών χιλιάδων απομάχων της εργασίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου