ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Ενημέρωση των μελών του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας.

 Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας με αφορμή της ενημερωτικής ανάρτησης των συναδέλφων   " Απόστρατοι Αστυνομικοί Χανίων "  θέλει να ενημερώσει τα μέλη του σχετικά με το θέμα της αλληλεγγύης  ως επίσης  για την παράνομη κράτηση του Ν. 4093/12 όπως ακριβώς συζητήθηκαν τα δύο αυτά θέματα.

Πολλές φορές ο Σύνδεσμος έχει επισημάνει διάφορα θέματα για τα οποία και σας ενημερώνει.




Ο Πρόεδρος των Αποστράτων Χανίων είναι ένας ενεργητικός συνάδελφος με τον οποίο ο Σύνδεσμός μας έχει πάρα πολύ καλή συνεργασία.



ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΑΝΙΩΝ κ΄ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Σήμερα 01- 07 και ώρα 12.15 ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας ΜΑΥΡΑΚΗΣ Σπύρος μαζί με τον Γ. Γραμματέα ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗ Γιάννη, συναντήθηκαν με την Βουλευτή Χανίων Κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Η επιθυμία του Προέδρου μας ήταν σε αυτή τη συνάντηση, επειδή όπως αποδείχτηκε ήταν πολύ σημαντική, να ήταν σύσσωμη η παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου. Όμως λόγω τήρησης των μέτρων για την μη διασπορά του COVIT19 δεν επέτρεψε την παρουσία όλου του Δ.Σ.

Επειδή η συνάντηση με την κ΄ Μπακογιάννη έγινε για ζητήματα θεσμικά και συνταξιοδοτικά που απασχολούν όλους τους Αποστράτους, ήταν ενήμερος και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος. Στην αρχή της συνάντησης ο Πρόεδρος, μας .μετέφερε τους χαιρετισμούς του Προέδρου της ΠΟΑΣΑ και την ενημέρωσε και για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στην Αθήνα στις 03 και 04 - 07 -2021 για την ανάδειξη νέου Προέδρου και νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΑΣΑ.

Στην συνέχεια την ενημερώσαμε για την πρόοδο του Συνδέσμου και τις δράσεις μας και μας δήλωσε ότι την εκπλήξαμε θετικά. Προχωρήσαμε και στα συνταξιοδοτικά μας προβλήματα, παραδίδοντας και σχετικό υπόμνημα, στα οποία πήραμε τις εξής απαντήσεις : για την εισφορά αλληλεγγύης η οποία έχει κριθεί παράνομη από όλα τα ανώτατα δικαστήρια και συγκεκριμένα από το Μάρτιο του 2017 , το γνωρίζει και μας είπε ότι είναι στις προθέσεις του Πρωθυπουργού για να την καταργήσει.

Την ενημερώσαμε για την άδικα συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση του Ν. 4093/12 που γίνεται στους μερισματούχους του Μ.Τ.Σ. (που γίνεται μόνο σε αυτούς που πήραν μέρισμα πριν το Νόμο Κατρούγκαλου). Αμέσως επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ ΥΕΘΑ ο οποίος της είπε ότι έχει υπογράψει το σχέδιο νόμου και το θέμα της παράνομης κράτησης θα λάβει τέλος μέχρι το Σεπτέμβρη με την ψήφιση του σχετικού νόμου από την Βουλή.

Τέλος μας δήλωσε ότι η πόρτα του γραφείου της είναι πάντα ανοικτή για οποιοδήποτε πρόβλημα μας απασχολεί και μπορεί να δώσει λύση. Ευχήθηκε στον Πρόεδρο μας καλή επιτυχία στην εκλογική διαδικασία που συμμετέχει ως υποψήφιος για μια θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας και η επόμενη συνάντηση τους να γίνει όταν ο Πρόεδρος μας θα εκλεγεί μέλος του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου