ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Πρόταση Προέδρου κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ ΣΑΣΑ και ΑΜΕΣΗ Ανταπόκριση του κ. ΜΑΛΤΕΖΟΥ Ιωάννη Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας

 



Στην ομιλία του 27-6-2021 Ημέρα Τιμής Αποστράτων  ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ μίλησε για ένα κοινωφελές έργο όπου θα εξυπηρετεί τα μέλη του Συνδέσμου αλλά και γενικότερα τον κάθε επισκέπτη του Αγίου Νικολάου του Κρασόκτιστου στην Καραθώνα και είπε τα παρακάτω :

Απόσπασμα της ομιλίας.



Ο Σύνδεσμός έχει προστάτη τον ΄Αγιο Νικόλαο,  πήρε  δε απόφαση το Δ.Σ. να εορτάζεται την 19η Μαΐου στην Εορτή του Αγίου Νικολάου του Κρασόκτιστου στην Καραθώνα.

Μέχρι σήμερα λόγω ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ δεν ήταν δυνατόν να υλοποιηθεί η απόφαση αυτή. Πιστεύουμε του χρόνου να είμαστε σε θέση να εορταστεί.

Εκεί υπάρχει ένα μονοπάτι επικίνδυνο.  Έχουμε προβεί σε ενέργειες αν  είναι δυνατόν να διαπλατηθεί και να υπάρξουν στηρίγματα ώστε να γίνει ασφαλέστερη η διάβασή του.

Έχουμε στα χέρια μας μελέτη με νομότυπες ενέργειες πλην όμως την οικονομική αυτή δαπάνη δεν είναι δυνατόν να την υλοποιήσει ο Σύνδεσμος με τα οικονομικά του.

Θα γίνει σχετικό έγγραφο στην Αντιπεριφέρεια και στις Δημοτικές Αρχές του Νομού για την βοήθεια του έργου.

Μετά την ομιλία ΑΜΕΣΩΣ ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας ήρθε σε επαφή με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου όπου του ζήτησε να έλθει στο Γραφείο της Αντιπεριφέρειας  για να συζητήσουν την πρόταση αυτή.

Σήμερα 28-7-2021 σε προγραμματισμένο ραντεβού ο Πρόεδρος του Συνδέσμου συναντήθηκε με τον Αντιπεριφρειάρχη συζήτησαν διάφορα θέματα που απασχολούν τον Σύνδεσμο και την πρόταση αυτή σχετικά με την Δημιουργία προστατευτικού στηρίγματος και διαπλάτυνση του Μονοπατιού που οδηγεί στον ΄Αγιο Νικόλαο Κρασόκτιστο στην Καραθώνα Ναυπλίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης είδε θετικά αυτή την ωραία κοινωφελή  πρόταση την οποία θα προωθήσει προκειμένου υλοποιηθεί έτσι ώστε να είναι ασφαλές η μετάβαση.

Επίσης ζήτησε και εάν υπάρχει κάποιο άλλο ακόμη αίτημα των Αποστράτων για να το μεταφέρει καθότι σήμερα τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας έχει επισκεφθεί ο Υπουργός Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου τον ενημέρωσε ότι υπάρχουν καλές σχέσεις με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας κ. Ευάγγελο ΠΙΠΠΕΡΗ ο οποίος προσπαθεί να βρει καταλληλότερο χώρο για τις προθήκες με  Στολές και Ιστορικά Κειμήλια που έχει φτιάξει ο Σύνδεσμός μας ώστε να είναι ορατές στο κοινό.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας θέλει να ευχαριστήσει τον Αντιπεριφερειάρχη για το ΑΜΕΣΟ ενδιαφέρον που έδειξε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου