ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Ευχαριστίες του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας στον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ

 


Με αφορμή  του πρόσφατου εγγράφου  (7-9-2021)  Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ με θέμα       «  Ζητήματα συμπεριφοράς του προσωπικού του Σώματος προς τους Αποστράτους Αστυνομικούς » που όλοι οι Σύνδεσμοι και Ενώσεις που λάβαμε  περισσότερο την παραγράφου έξι (6) από τις δώδεκα (12) που αναφέρεται και αναγράφεται ως έχει : Ως εκ τούτου, κρίνεται αλλά και είναι δεοντολογικά επιβεβλημένη, για όλους μας, τόσο η απόδοση προς τους εν Αποστρατεία  Αστυνομικούς  του προσήκοντος σεβασμού, όσο και η διαρκής υποχρέωση, προσέγγισής τους με ευγένεια, σύνεση, ισονομία, κατανόηση και ευαισθησία, ως ελάχιστη ένδειξη τιμητικής αναγνώρισης της προσφοράς τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και στο κοινωνικό σύνολο, γενικότερα.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας ευχαριστεί τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας για τα καλά του λόγια και την προτροπή στους εν υπηρεσία για την εν γένει συμπεριφορά τους προς εμάς τους Απόστρατους.

Ο Σύνδεσμός μας διατηρεί διαχρονικά καλές σχέσεις με όλους του Συναδέλφους που υπηρετούν στον Νομό Αργολίδας χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.


Φώτο: Από επίσκεψη του Γεν. Δντού Πελοποννήσου Ταξιάρχου κ. ΠΟΥΠΟΥΖΑ Παναγιώτη

Μάλιστα με τους Αστυνομικούς Διευθυντάς που υπηρέτησαν και υπηρετούν υπάρχουν άριστες σχέσεις όπως : Τον τότε Αστυνομικό Διευθυντή και σημερινό Ταξίαρχο της Γεν. Δ/νσης Πελοποννήσου κ.  ΠΟΥΠΟΥΖΑ Παναγιώτη, τον Αστυνομικό Διευθυντή ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ Λάμπρο ο οποίος ήταν ο πρώτος ο οποίος μας έδωσε την άδεια προκειμένου να φτιάξουμε τις προθήκες με Ιστορικά Κειμήλια των Σωμάτων Ασφαλείας πρώην και νύν, τον σημερινό  Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΠΙΠΠΕΡΗ Ευάγγελο ο οποίος μας επέτρεψε την συνέχεια των προθηκών και του φωτογραφικού υλικού.


Φώτο: Από τον χώρο των προθηκών και φωτογραφικό υλικό το οποίο είναι σε εξέλιξηΕμείς ως Απόστρατοι θα είμαστε δίπλα στους ενεργεία  υπηρεσία προκειμένου επιτευχθεί το δύσκολο έργο τους  προς εμάς αγόγγυστα και με επίπονη προσπάθεια των αγώνων τους στο καθημερινό κοινωνικό στίβο για την δική μας σημερινή και μελλοντική ασφάλεια.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου