ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ με συμπληρωματική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας επαναλειτουργεί τα Γραφεία του στο ΝΑΥΠΛΙΟ και στο ΑΡΓΟΣ κατόπιν ραντεβού.

Οι Ημέρες και ώρες που θα εξυπηρετούνται οι Συνάδελφοι θα είναι οι ίδιες Δευτέρα και Τετάρτη 10.00 - 12.00 στο ΝΑΥΠΛΙΟ στο διαμορφωμένο γραφείο για καλύτερη λειτουργεία του.

Για την πόλη του ΄Αργους θα υπάρξει σχετική ενημέρωση εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

Για έκτακτες ανάγκες οποιαδήποτε στιγμή προκύψει όπως και κατά παρελθόν έχει προκύψει θα καλύπτει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου σε επίπεδο Νομού.

Γραμματειακή Υποστήριξη :

Στο Ναύπλιο οι :

α)  Ο Πρόεδρος κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ   και 

β) Ο Γεν. Γραμματέας κ. ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάννης

Στο ΄Αργους οι : 

α) Ο Ειδικός Γραμματέας κ. ΚΟΥΚΟΥΒΕΣ Αντώνιος ( Γραφείο ΄Αργους )


β)
 Η Ταμίας κ. ΛΙΤΣΑ - ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ Παναγούλα

 και

γ) Η Βοηθός Ταμία κ. ΚΑΡΑΛΗ Θεώνη. Οι : Αντιπρόεδρος κ. ΠΑΠΠΑΣ Γρηγόριος και το Μέλος κ. ΠΕΤΡΑΚΗΣ Ιωάννης για τυχόν αναπλήρωση των ανωτέρω όταν αυτό προκύψει.Τα Κινητά των ανωτέρω σας είναι γνωστά από σχετική μας αλληλογραφία στο παρελθόν.

Δυστυχώς ακόμη οι επικρατούσες συνθήκες μας επιβάλλουν άλλους τρόπους λειτουργίας, θέλουμε να πιστεύουμε και το ευχόμαστε σύντομα να βρεθούμε στην κανονικότητα για τις όπως γνωρίζεται ως προς τις εκδηλώσεις κ.λ.π. δραστηριότητες.Οι προθήκες με Ιστορικά Κειμήλια ολοκληρώθηκαν και είναι επισκέψιμες. Μία  διαχρονική εργασία για τα Σώματα της Πρώην Ελληνικής Χωροφυλακής  - Αστυνομίας Πόλεων εργασία και Πυροσβεστικού Σώματος.  
 


Στην  ΄Εκθεση Ιστορικών Κειμηλίων και ειδικότερα στο φωτογραφικό υλικό έχουν φτιαχτεί και ντοσιέ που το κάθε νούμερο της φωτογραφίας δύναται ο επισκέπτης να διαβάσει λεπτομέρειες του περιεχομένου. 

Επίσης θα εξελιχθεί και Ηλεκτρονικά. 


Είναι στο πρόγραμμα όταν  βρεθούμε πλήρως  στην κανονικότητα το Γραφείο του Συνδέσμου να γίνει σχετικό έγγραφο στα Σχολεία προκειμένου οι μαθητές επισκέπτονται την ΄Εκθεση και ενημερώνονται για την Ιστορία των Σωμάτων Ασφαλείας.-   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου