ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

" ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ "

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας λόγω ιδιαιτερότητας του Νομού δημιούργησε μετά την συγκρότηση του Νέου Δ.Σ. την αναφερόμενη παρακάτω Επιτροπή. Το Βιβλίο με το θέμα  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ έρχεται και συμπίπτει με τις κινήσεις του Συνδέσμου μας.  Ο Νικόλαος ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ  επίτιμο μέλος της Π.Ο.Α.Σ.Α. έκανε ένα μεγάλο έργο και πάνω σε αυτό θα σταθεί και η νεοσύστατη Επιτροπή του Συνδέσμου μας για να συνεχίσει αυτό το ΄Εργο. 

Επιτροπή Πολιτιστικής Κληρονομίας για την ανάδειξη Ιστορικών Γεγονότων καθότι η Αργολίδα είναι ένας Νομός με μεγάλη Ιστορία και με Αρχαιολογικούς χώρους. Την Επιτροπή αυτή θα αποτελούν οι Αναπληρωματικοί του Δ.Σ. 

΄Εφορος δε της Επιτροπής ορίζεται ο πρώτος Αναπληρωματικός      κ. ΚΟΥΤΡΟΥΦΙΝΗΣ Σπυρίδων με μέλη τους :

α) ΖΑΤΟΥΝΙΩΤΗ Ευάγγελο και

β) ΠΙΚΗ Κων/νο 

Αντικείμενο της εν λόγω Επιτροπής θα είναι  :

1)    Η Βελτίωση των προθηκών του Συνδέσμου.

2)    Η Συλλογή άλλων  Ιστορικών Κειμηλίων.

3)    Η Συνεργασία με άλλες  Επιτροπές Συνδέσμων – Ενώσεων σε Πανελλαδικό Επίπεδο.

4)    Η κατάθεση  προτάσεων στο Δ.Σ. για συγκεκριμένες Εκδηλώσεις.


«ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ

ΓΙΑ THN ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ THN ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ»,

 

του Ταξιάρχου ε.α. Ελληνικής Χωροφυλακής

 Νικολάου Ι. Κουτρουμπή

Επιτίμου Προέδρου Σ.ΑΠ.ΑΣ.Α. & Π.Ο.Α.Σ.Α.

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας παρουσιάζουμε και σας συστήνουμε το επετειακό βιβλίο,

 

¨ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ¨

 

Του Συγγραφέα, ο Ταξιάρχου ε.α. της Ελληνικής Χωροφυλακής κ. Νικόλαου Ι. Κουτρουμπή,

Μέλους του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Αθηνών, Επιτίμου Προέδρου,  του Συνδέσμου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας.


Αγαπητοί Φίλοι ,


Δυστυχώς οι συνθήκες της πανδημίας, δεν επέτρεψαν την οργάνωση και πραγματοποίηση της πρέπουσας παρουσίασης του βιβλίου ώστε αρκετούς από εσάς να σας είχαμε κοντά μας.

Παρά ταύτα σας κοινοποιούμε την επιστολή της παρουσίασης και σύστασης του βιβλίου και σας παρακαλούμε να διαθέσετε το χρόνο που πρέπει για την ενημέρωση της κυκλοφορίας και του τρόπυ διάθεσης στα μέλη σας.


Με εκτίμηση


Για το Δ.Σ. ΣΑΠΑΣΑ


     Ο Πρόεδρος 

Νικόλαος χριστολουκας


Υ.Γ.   ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
Προς τους κ.κ. Προέδρους Συνδέσμων και Ενώσεων,

Μελών της ΠΟΑΣΑ

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας παρουσιάζουμε και σας συστήνουμε το επετειακό βιβλίο,

 

¨ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ¨

 

Του Συγγραφέα, ο Ταξιάρχου ε.α. της Ελληνικής Χωροφυλακής κ. Νικόλαου Ι. Κουτρουμπή,

Μέλους του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Αθηνών, Επιτίμου Προέδρου,  του Συνδέσμου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας.

 

Πιστός στην υπόσχεση που έδωσε, στο χαιρετισμό του στο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας, τον περασμένο Ιούνιο 2021, ο συγγραφέας συνέγραψε το αναφερόμενο ιστορικό του πόνημα αφιερωμένο στα 200 Χρόνια από την έναρξη της επαναστάσεως του 1821, στο οποίο εξαίρει τη συμβολή του Θεσμού της Αστυνομίας στους αγώνες του Έθνους και στην οικοδόμηση του κράτους δικαίου. Ο Συγγραφέας, είναι γνωστός για το έργο και την προσφορά του γενικότερα, αλλά κυρίως είναι παράδειγμα μίμησης στο χώρο των Αποστράτων, όπου η επιτυχημένη συνδικαλιστική του δράση και το έντονο ενδιαφέρον του, ήταν και παραμένουν σημαντικά.

Την έκδοση και διακίνηση του βιβλίου αυτού ο συγγραφέας, την προσέφερε στο Σύνδεσμο Αποστράτων Αστυνομικών Αθηνών, ώστε η συγγραφή να αποκτήσει ανάλογο επιπρόσθετο κύρος και υπεραξία και να αποτελέσει έργο και συμβολή των Αποστράτων στις Εθνικές Εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται από τους διαφόρους φορείς, στο πλαίσιο των 200 Χρόνων από την παλιγγενεσία. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, ανταποκρινόμενο στις αρχές του και τις καταστατικές του διατάξεις, μετά από μελέτη του περιεχομένου του βιβλίου, έκρινε, ότι πρόκειται για πόνημα ιστορικού περιεχομένου, θεματικά και αντικειμενικά τεκμηριωμένου, το οποίο προβάλλει αληθινά στοιχεία και αναδεικνύει το ρόλο του θεσμού της Αστυνομίας στα διακόσια χρόνια από την επανάσταση του 1821.

 

Αγαπητοί Φίλοι,

 

Δυστυχώς οι συνθήκες της πανδημίας, δεν επέτρεψαν την οργάνωση και πραγματοποίηση ευρύτερων εκδηλώσεων, στο πλαίσιο των εορτασμού των 200 Χρόνων και την πρέπουσα παρουσίαση του βιβλίου. Τούτο ειδικά αναβάλλεται για ευθετότερο χρόνο.

Επιθυμία μας ωστόσο είναι να επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό ο στόχος της διάθεσης και της κυκλοφορίας του βιβλίου, εφόσον η προσπάθεια αυτή τεθεί υπό την αιγίδα σας και με το ανάλογο ενδιαφέρον ενημερώσετε τα μέλη σας για την προμήθεια του. Επίσης πιστεύουμε ότι το βιβλίο αυτό πρέπει να λάβει τη θέση που του αρμόζει στις βιβλιοθήκες σας και στο γενικότερο ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού.

Έτσι προκειμένου να διευκολυνθεί η διακίνησή του, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τον αριθμό των αντιτύπων του βιβλίου που μπορείτε να διαθέσετε, ώστε να μεριμνήσουμε για την αποστολή τους ομαδικώς, με ταχυδρομικό δέμα ή με άλλα μέσα ( ΚΤΕΛ κλπ). Η συμβολική τιμή για κάθε αντίτυπο είναι δέκα (10,00) ευρώ. 

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου