ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Ο Σύνδεσμος Αποστ.Σωμ. Ασφαλ.Ν. Αργολίδας στην ομιλία "Η Κρίση στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις & το Δίκαιο της Θάλασσας "

 

Ο Σύνδεσμος Αποστ.Σωμ.Ασφαλ.Ν.Αργολίδας στην ομιλία "Η Κρίση στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις & το Δίκαιο της Θάλασσας "

 

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας κατόπιν Προσκλήσεως του Δήμου Ναυπλιέων με τη συνδιοργάνωση του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου παραβρέθηκε στην ομιλία που έκανε ο Δρ. Πολύκαρπος Αδαμίδης.

Από κάθε ομιλία που παρακολουθείς πάντα κάτι θα προσθέσεις στις γνώσεις σου. 


Περισσότερα στην επαγγελματική σελίδα : 



Με μεγάλο ενδιαφέρον η εκδήλωση στο Ναύπλιο: «Η κρίση στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Δίκαιο της Θάλασσας»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:21:00 μ.μ. |  |  | 
Ηλίας Κωνσταντακόπονλος Αντεισαγγελέας Εφετών
Ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνδιοργάνωση με τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. πραγματοποίησε εκδήλωση με Θέμα : «Η κρίση στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Δίκαιο της Θάλασσας».
Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Δρ. Πολύκαρπος Αδαμίδης Αναπληρωτής Καθηγητής Κοινοτικού Δικαίου, Διεθνών Σχέσεων και Προμηθειών στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων
Την εκδήλωση προλόγισε ο Ηλίας Κωνσταντακόπονλος Αντεισαγγελέας Εφετών και καθηγητής Εγκληματολογίας της di Roma "ΕΑ SAPIENZA". 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος ,ο βουλευτής Αργολίδας της Ν.Δ. Γ.Ανδριανός , ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος , ο αντιδήμαρχος Κ. Ρούτουλας , ο δημοτικός σύμβουλος Ε. Λαμπρόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Β.Σιδέρης κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου