ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Ταξίδι του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤ. ΣΩΜ. ΑΣΦΑΛ. Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ για ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ εντός 2023Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας έχει προγραμματίσει  μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου την πραγματοποίηση για το 2023 του αναφερόμενου ταξιδίου. 
Η απόλυτη ημερομηνία πραγματοποίησης του ταξιδίου αυτού οφείλεται σε πολλούς παράγοντες ένεκα των εξελίξεων που συμβαίνουν.
Πιθανές ημερομηνίες είναι το Τρίτο Δεκαήμερο μηνός Ιουνίου όπου τότε πραγματοποιούνται όλα τα ταξίδια του  Συνδέσμου ή στα μέσα προς το τέλος Οκτωβρίου.
Επίσης ούτε το κόστος είναι δυνατόν να ανακοινωθεί όταν δεν υπάρχει σταθερή ημερομηνία και ο τρόπος μετακίνησης - συμμετοχές.
Οι ενδιαφερόμενοι Μέλη του Συνδέσμου - Συνταξιδιώτες και φίλοι του Συνδέσμου δύναται να επικοινωνούν μαζί μας στο  s.a.s.a.2015anapli@gmail.com.  δηλώνοντας το ενδιαφέρον τους  προκειμένου υπάρχει μία εικόνα.
΄Ηδη έχουν υπάρξει ενδιαφερόμενοι.
 Σε τακτά χρονικά διαστήματα θα υπάρχουν αναρτήσεις με Video  και  Φωτογραφικό υλικό όπως παρακάτω για να ταξιδέψουμε νοερώς μέχρι την υλοποίησή του:

VIDEO 1o Mέρος του   Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Καππαδοκία.


Φωτογραφίες από συνταξιδιώτισσα που πέρσι πραγματοποίησε αυτό το ταξίδι. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου