ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Συμπληρωματικές Ενημερώσεις για το ταξίδι στην ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Αργολίδας

 ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ για τους συμμετέχοντες και για όσους ενδιαφέρονται για  το ταξίδι της ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ

22 με 31-10-2023

΄Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί σε παλαιότερες αναρτήσεις – e-mail για να ισχύει η συμμετοχή σας θα πρέπει να συνοδεύεται με την απαραίτητη ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ.

Το ενδιαφέρον για συμμετοχή είναι μεγάλο για αυτό και οι συνεχείς ενημερώσεις μας για τον σωστό προγραμματισμό σας και για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, ως και οι συμπληρωματικές                    ε ν η μ ε ρ ώ σ ε ι ς μας.

1.- Φωτοαντίγραφο Δελτίου Ταυτότητας μαζί με την ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ (100) €.

2.-΄Οποιος επιθυμεί να κάνει ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ ας διαβάσει την ανάρτηση 29-6-2023 στο blog ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ η στο face Μιχάλης Μαντάς η οποία έχει ημερομηνία ανάρτησης Οκτώβριο του 2019.

Σήμερα το κόστος είναι  250 €.

3.-Διαβάστε το πρόγραμμα τι ισχύει για τις καμπίνες και όποιος επιθυμεί αλλαγή πρέπει να το δηλώσει  με την ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ καθότι θα ζητηθεί η διαθεσιμότητα  και εφ΄ όσον υπάρχει θα γίνει κράτηση. Εάν δεν υπάρχει  διαθεσιμότητα τότε  θα σας  ενημερώσουμε.

Λίγα λόγια μέσα από διάφορες αναρτήσεις

Τα τελευταία χρόνια η Καππαδοκία έχει γίνει ένας από τους πιο must προορισμούς. Οι φωτογραφίες με τα αερόστατα έχουν γεμίσει το διαδίκτυο,  

Η Καππαδοκία δεν είναι μία πόλη ή ένα χωριό, όπως νομίζουν οι περισσότεροι, αλλά μία τεράστια περιοχή που αποτελείται από 5 επαρχίες.

Από τις πρώτες κιόλας στιγμές θα  καταλάβαμε ότι πρόκειται για ένα μέρος πολύ διαφορετικό απ’ όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα. Η ηφαιστειακή έκρηξη, πριν από εκατομμύρια χρόνια, έχει δημιουργήσει στο πέρασμα των χρόνων ένα μοναδικό σκηνικό. Κόκκινες κοιλάδες, βαθιές χαράδρες και παράξενοι γεωλογικοί σχηματισμοί, που θυμίζουν περισσότερο ανθρώπινο έργο παρά δημιουργία της φύσης, είναι μόνο μερικά απ’ αυτά που συναντάει κανείς στην περιοχή.

Η έκπληξη της Καππαδοκίας όμως δε σταματάει εκεί. Γιατί ωραία είναι όταν περπατάς δίπλα στους ηφαιστειογενείς βράχους αλλά όπως  λέει το τραγούδι του Κώστα ΧΑΤΖΗ  Όταν κοιτάς από ψηλαααααα… μοιάζει η γη με ζωγραφιααααα”. Πόσο μάλλον όταν θα βρίσκεσαι μέσα σε ένα αερόστατο στα 800+ μέτρα! Δε νομίζω πως κάποιος να έχει   ζήσει αυτή την ομορφότερη εμπειρία.

Από τη στιγμή που θα  αρχίσουν  να “φουσκώνουν” τα αερόστατα μέχρι να ξημερώσει και να προσγειωθούμε, οι εικόνες που θα δούμε  τα συναισθήματα δεν  περιγράφονται από ότι διαβάζουμε

Τα εκατοντάδες πολύχρωμα μπαλόνια που θα  αιωρούνται πάνω από το ασυνήθιστο τοπίο δημιουργούν επιφωνήματα θαυμασμού και ένα ονειρικό φόντο για φωτογραφίες, τόσο για τους επιβάτες όσο και για τους θεατές (που τα χαζεύουν από κάτω)!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου