ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Ολοκληρώθηκε το Ετήσιο Ταξίδι του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας στην ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ

 



10η Ημέρα Επιστροφής 



 Ναύπλιο 24 η Νοεμβρίου  2023 

       Το πρωί της 31 Οκτωβρίου 2023 το Καράβι της γραμμής Μεστά Χίου - Πειραιά έφθασε στον Πειραιά και η επιστροφή μας από το ετήσιο ταξίδι  του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας στην Καππαδοκία φτάνει σχεδόν στο τέλος του.




    Αφού έγινε ο πρώτος χαιρετισμός με συνταξιδιώτες που θα έμεναν στο Λεκανοπέδιο Αττικής πήραμε τον δρόμο της επιστροφής μας για Ναύπλιο. 

  Στον Ισθμό της Κορίνθου χαιρετηθήκαμε με τα άτομα που παραλάβαμε εκεί τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. ΛΙΑΣΚΟ Παναγιώτη με την παρέα του  οι οποίοι μας ακολουθούν σχεδόν σε όλα τα ταξίδια μας ως επίσης και άλλα άτομα

Στην συνέχεια και περίπου μία ώρα φθάσαμε στο ΝΑΥΠΛΙΟ.

   Κατά την διάρκεια της επιστροφής ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας  ευχαρίστησε εκ μέρους του Δ.Σ. το Τουριστικό γραφείο Zafiris Tours και ειδικότερα τον ΄Αγγελο ΖΑΦΕΙΡΗ για την οργάνωση του ταξιδίου αυτού, τον πάρα πολύ καλό Ξεναγό ΕΤΖΕΤ ως επίσης και τον εξαίρετο οδηγό του Λεωφορείου κ. Γεώργιο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ.

 Επίσης  είπε τα παρακάτω λόγια  στους συνταξιδιώτες.


 Αγαπητοί Συνταξιδιώτες και Συνταξιδιώτισες

 Ακόμη ένα ταξίδι που έχει γίνει θεσμός για τον Σύνδεσμό μας έφτασε στο τέλος του.

Σας ευχαριστούμε όλους για την εμπιστοσύνη που δείξατε για ακόμη μία φορά να συμμετάσχετε στο ταξίδι του  Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργοιλίδας.

Επιστρέφουμε  με ωραίες εντυπώσεις  και από αυτό το ταξίδι.

Επειδή όταν τελειώνει ένα ταξίδι αρχίζουμε να σκεπτόμαστε το επόμενο θα δούμε τις προτάσεις σας που σημειώσατε στα ενημερωτικά σημειώματα και σε συνέχεια με το Δ.Σ. του Συνδέσμου θα αποφασίσουμε.

Πιστεύω και επιθυμώ  να είμαστε  του χρόνου και πάλι μαζί όπου ένα μεγάλο ποσοστό από εσάς έχει συμμετάσχει σε σχεδόν όλα μας τα ταξίδια.

Και πάλι σας ευχαριστώ καλή μας επιστροφή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου