ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Τέλος στα προνόμια βουλευτών που παρανομούν. ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. Δένδιας: Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς

ΠΗΓΗ : "   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "
19/12/2013
Με εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, οι βουλευτές που θα διαπράττουν αδικήματα μείζονος κοινωνικής απαξίας θα στερούνται όλων των βουλευτικών ατελειών και προνομίων τους.

Ειδικότερα, με αφορμή την περίπτωση του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη, ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή στον υπουργό Δικαιοσύνης να επεξεργαστεί νομοθετική διάταξη, σύμφωνα με την οποία βουλευτές, εν ενεργεία ή συνταξιούχοι, οι οποίοι θα υποπίπτουν σε συγκεκριμένα αδικήματα μείζονος κοινωνικής απαξίας, θα στερούνται όλων των προβλεπομένων βουλευτικών ατελειών και προνομίων τους.
Μεταξύ των αδικημάτων που εμπεριέχονται στην έννοια της απαξίας είναι η πλαστογραφία, η ψευδής βεβαίωσης, η εκβίαση, η απάτη κ.λπ
Δένδιας: Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς
Στη σύλληψη του πρώην υπουργού Μεταφορών Μιχάλη Λιάπη, αναφέρθηκε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, μιλώντας στο 23ο Πανελλαδικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ).
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης συνεχάρη τους αστυνομικούς που προχώρησαν στη σύλληψη του κ. Λιάπη τονίζοντας πως «ο νόμος είναι που σας δεσμεύει και τίποτε άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου