ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Γκάφα της Χουριέτ: Μπέρδεψε Γερμανό υπουργό με πρώην ποδοσφαιριστή!

Πρόκειται για νεοδιορισθέντα

 

Ο νεοδιορισθείς Γκερτ Μίλερ
Ο νεοδιορισθείς Γκερτ Μίλερ

Ο λόγος για τον Γκερτ Μίλερ - Η γκάφα ανήκει στην

τουρκική εφημερίδα Χουριέτ - Η γερμανική ταμπλόιντ

 Μπιλτ πρότεινε να υπάρξει μεγάλη κάλυψη του σφάλματος

Μεγάλη... γκάφα για τη Χουριέτ, μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Τουρκίας, η οποία και αποτέλεσε το αντικείμενο περιπαικτικών σχολίων καθώς μπέρδεψε το Γερμανό ομοσπονδιακό υπουργό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, Γκερτ Μίλερ, με το συνονόματό του πρώην αστέρα του ποδοσφαίρου Γκερτ Μίλερ.

Συγκεκριμένα, η Χουριέτ δημοσίευσε μια φωτογραφία του υπουργού με λεζάντα στην οποία αναφερόταν ότι ο πρώην αστέρας της Μπάγερν Μονάχου, Γκερτ Μίλερ, ανέλαβε το αξίωμα αυτό.

"Γεννηθείς το 1945, ο πρώην επιθετικός της εθνικής ομάδας της Γερμανίας και της Μπάγερν Μονάχου. Καλύτερος σκόρερ της εθνικής" (ομάδας της άλλοτε Δυτικής Γερμανίας), αναφέρεται στη λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία του νεοδιορισθέντα υπουργού.

Η γερμανική ταμπλόιντ Μπιλτ πρότεινε να υπάρξει μεγάλη κάλυψη του σφάλματος, σημειώνοντας: "Φαίνεται ότι το νέο υπουργικό συμβούλιο δεν έχει γίνει ακόμη πολύ γνωστό" και συνεχίζει: "Η εφημερίδα δεν έδωσε μόνον ένα νέο επάγγελμα στον Μίλερ, αλλά τον μεγάλωσε επίσης κατά 10 χρόνια!".

Η Μπιλτ επέμεινε ως εκ τούτου στο γεγονός ότι ο υπουργός που προέρχεται από τις τάξεις της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU) έχει γεννηθεί το 1955.
 
ΠΗΓΗ : "    http://www.protothema.gr/    "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου