ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Η Χορωδία Τριπόλεως τέλεσε τα προεόρτια για τον Άγιο Διονύσιο Επίσκοπο Αιγίνης τον Θαυματουργό και προστάτη της.

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr   "

Η  Χορωδία Τριπόλεως τέλεσε τα προεόρτια για  τον Άγιο Διονύσιο Επίσκοπο Αιγίνης τον Θαυματουργό και  προστάτη της.Την Κυριακή 15η Δεκεμβρίου 2013, η Χορωδία Τριπόλεως τέλεσε τα προεόρτια για  τον Άγιο Διονύσιο Επίσκοπο Αιγίνης  και Πολιούχο Ζακύνθου τον Θαυματουργό  και  προστάτη της.
Μια ξεχωριστή πανδαισία ήχων, πλημμύρισε για  και καθήλωσε τον κατάμεστο από κόσμο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου της Τριπόλεως μια ακόμα φορά.

Στην Θεία Λειτουργία έψαλε το μικτό  Εκκλησιαστικό Τμήμα της Χορωδίας Τριπόλεως, υπό την διεύθυνση του καθ’ όλα Άξιου και ικανότατου, μαέστρου κ. Μιχάλη Γαργαλιώνη.
Προσφέρθηκε αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών της χορωδίας  μετά        των οικείων    αυτών.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας το  Δ/Σ προσέφερε καφέ στο σημείο αναφοράς της Τριπόλεως και της κεντρικής πλατείας του Αγίου Βασιλείου, στο Μεγάλο Καφενείο.
Συγχαίρουμε την Χορωδία Τριπόλεως και ευχόμεθα ο Άγιος Διονύσιος Προστάτης τους, να τους χαρίζει υγεία και μακροημέρευση, ελπίζοντας δε, ότι οι νέοι και οι νέες της Πόλεώς μας, θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα των μελών της χορωδίας, ώστε έτσι να βρεθούν εν καιρώ και μετά από αγώνα εκμαθήσεως άξιοι συνεχιστές του θεάρεστου έργου που επιτελεί η Χορωδία της Τριπόλεως επί τόσα  χρόνια.
+ Ιερεύς Ιωάννης Σουρλίγγας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου