ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Το ποτάμι βάφτηκε κόκκινο

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/12/to-potami-vaftike-kokkino.html#ixzz2mdHwXOPg


 

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν στη σλοβακική πόλη Myjava, κοντά στα σύνορα με την Τσεχία, για το ποτάμι που βάφτηκε κόκκινο. Μέσα σε μία νύχτα το ποτάμι άλλαξε χρώμα και το νερό του έγινε αίμα. Η Αστυνομία κλήθηκε να ερευνήσει το περιστατικό αλλά πιστεύεται πως το κόκκινο χρώμα του ποταμού οφείλεται σε πρόβλημα στο σύστημα επεξεργασίας λυμάτων από κοντινό σφαγείο.

Ο 65χρονος Roman Podbrezova είχε βγει για την πρωινή του βόλτα όταν είδε το κόκκινο ποτάμι να περνά από το κέντρο της πόλης.

«Δεν πίστευα στα μάτια μου», είπε, «ο ποταμός είχε βαφτεί κόκκινο, ήταν σαν απόσπασμα από ταινία τρόμου, αίμα να διασχίζει την πόλη».

«Είναι πραγματικά τρομακτικό», είπε και ένας άλλος κάτοικος.



«Μοιάζει σαν κάποιος να έσφαξε χίλιες παρθένες ή κάτι τέτοιο, δεν είμαι προληπτικός και ποτέ δεν είχαμε κατά συρροή δολοφόνους ή κάτι τέτοιο στα μέρη μας, αλλά αυτό δεν είναι φυσιολογικό».

«Ψάχνουμε την πηγή του αίματος και τι προκάλεσε όλο αυτό», δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Elena Antalova.

«Αυτή τη στιγμή εξετάζουμε τα ενδεχόμενα να προέρχεται από νεκρά ψάρια ή από κάποιον που άδειασε βαρέλι με αίμα στο ποτάμι».

Τα λύματα από το σφαγείο που βρίσκεται κοντά στο ποτάμι, σημειώνει η Daily Mail, συνήθως μεταφέρονται σε μία δεξαμενή αποστράγγισης όπου φιλτράρονται πριν πέσουν στο ποτάμι.

arouraios.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου