ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

30 μέρη στο κόσμο που δεν θα πιστεύετε ότι υπάρχουν!

Ο κόσμος μας είναι γεμάτος από όμορφα μέρη, κάποιες φορές τόσο όμορφα που είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι υπάρχουν στα αλήθεια: ροζ λίμνες, εντυπωσιακές πεδιάδες με λεβάντες ή με τουλίπες, φαράγγια και βουνά που κόβουν την ανάσα. Κάποια από αυτά είναι γνωστά και πολυφωτογραφημένα. Κάποια άλλα περιμένουν υπομονετικά κάποιον να τα ανακαλύψει και να διαδώσει την ομορφιά τους σε όλο τον κόσμο.
Πολλά από τα μέρη που θα σας ταξιδέψουμε σήμερα, σας τα έχουμε παρουσιάσει ξανά στο παρελθόν μέσα από το dinfo. Για αυτό αν θέλετε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες και να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για κάποιο από αυτά, απλά πατήστε στο link κάτω από τη κάθε φωτογραφία..


Antelope Canyon, USA

Επειδή οι φωτογραφίες είναι αρκετές όποιος επιθυμεί να πατήσει στην παρακάτω σελίδα και στην συνέχεια στον σύνδεσμο για να δει και να απολαύσει όλες τις φωτογραφίες
http://www.dinfo.gr/30-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%8C%CF%84/

ΠΗΓΗ :  "     http://www.dinfo.gr/30    "  μέσω e-mail του  ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ


Από ότι βλέπετε υπάρχουν κάποιοι φίλοι στο Δίκτυο οι οποίοι μου στέλνουν ότι κατά γνώμη τους είναι ωραίο και εσείς που θα διαβάσετε  και θα δείτε την παρούσα ανάρτηση όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει το ίδιο, η ενημέρωση δεν βλάπτει απλά βοηθά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου