ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

«ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ- ΕΛΠΙΔΑ»
03/01/2014
Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» επισκέφτηκε για μία ακόμη χρονιά σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, για να μοιράσει δώρα, αγάπη και χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί.

Οι παίκτες Ραμέλ Κάρι, Σαν Πινκ, Μαικλ Μπράμος, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Στεφάν Λάσμε, Γιώργος Διαμαντάκος, Τζέημς Γκιστ, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Μάικ Μπατίστ, Δημήτρης Διαμαντίδης, Γιώργος Αποστολίδης, Νίκος Παππάς και Αντώνης Φώτσης φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά, τους μοίρασαν φανέλες του Παναθηναϊκού και αυτόγραφα, έγραψαν σε χάρτινα στολίδια τις ευχές τους και τα τοποθέτησαν στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο των Ευχών που δεσπόζει στην είσοδο του Νοσοκομείου.

Τους παίκτες συνόδευαν ο προπονητής τους Αργύρης Πεδουλάκης και οι βοηθοί προπονητή, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος και Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο φροντιστής Παρασκευάς Δριμάνης, καθώς και ο διευθυντής Μάρκετινγκ της ομάδας, κύριος Ηλίας Κατσογιάννης, η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων, κυρία Νίνα Αργυροπούλου, και οι κυρίες Σοφία Γιαλελή -Γραφείου Τύπου- και Κωνσταντίνα Μαχιμάρη -τμήμα Μαρκετινγκ.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη τους υποδέχτηκε όλους θερμά και τους ευχαρίστησε από καρδιάς που τις άγιες αυτές μέρες, παρά το φορτωμένο τους πρόγραμμα δεν ξέχασαν τα παιδιά, και τους συνεχάρη για την κοινωνική τους ευαισθησία.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο προπονητής της ομάδας, την ευχαρίστησε για τα καλά της λόγια και δήλωσε: «Αυτά τα παιδιά αποτελούν παράδειγμα για όλους μας γιατί είναι μαχητές. Και εμείς δίνουμε αγώνες για το επάγγελμά μας, αλλά οι αγώνες αυτών των παιδιών είναι πιο σημαντικοί. Τα παιδιά αυτά έχουν αποτελέσει έμπνευση για εμάς κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών. Είναι ευκαιρία για τους νέους αθλητές να πάρουν βιώματα από αυτά τα παιδιά. Ήρθαμε να δώσουμε δώρα, αλλά ήρθαμε να πάρουμε κιόλας. Να δούμε από κοντά ποιός είναι ο πραγματικός αγώνας της ζωής και ποιά τα πραγματικά προβλήματα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό για την τιτάνια προσπάθεια που κάνει για να αισθάνονται όμορφα τα παιδιά. Είναι μια πολύ όμορφη προσπάθεια και ήρθαμε να τη στηρίξουμε».

Και ο Μάικλ Μπράμος πρόσθεσε: «Σε κάνει να εκτιμάς το πνεύμα των Χριστουγέννων. Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να χαρίσεις χαμόγελο σε αυτά τα παιδιά, ειδικά αυτές τις ημέρες. Ξέρουμε πόσο σκληρό είναι για αυτά τα παιδιά, και τι προβλήματα έχουν. Ευχόμαστε το καλύτερο για εκείνα και τις οικογένειές τους. Δίνουμε τις καλύτερες ευχές μας». 

Τέλος ο Μάικ Μπατίστ, τόνισε: «Για μια ακόμη χρονιά είμαι εδώ. Είναι πολύ σημαντικό να δίνουμε χαρά σε αυτά τα παιδιά τα οποία αποτελούν παράδειγμα για όλους μας. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο».

Ο ενθουσιασμός με τον οποίον τα παιδιά υποδέχτηκαν τους παίκτες ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για όλους και η κυρία Βαρδινογιάννη, αποχαιρετώντας τους, τους ευχήθηκε «Καλή Χρονιά!» και χάρισε στον καθένα αναμνηστικό της «ΕΛΠΙΔΑΣ». Εκείνοι της παρέδωσαν μια μπάλα με τις υπογραφές όλων τους, σε ανάμνηση της επίσκεψής τους.

 
ΠΗΓΗ : "   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ    "  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου