ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΤΑΞΙΔΙΑ

ΠΗΓΗ : Versus Travel Newsletter

newsletter@versus-travel.gr

ΤΕΤΑΡΤΗ 12/02/2014
             
«ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ – ΓΚΑΝΑ ΤΟΓΚΟ ΜΠΕΝΙΝ»
                        
 Μια βραδιά αφιερωμένη σε μια άλλη Αφρική
Σας υπενθυμίζουμε ότι ο μηχανογραφικός έλεγχος των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις αλλά και η καταγραφή της παρουσίας των μελών της λέσχης μας, θα εκτελείται στο ισόγειο του κτιρίου. 
Για τα μέλη μας που δεν δικαιούνται κάρτα, ο έλεγχος θα γίνεται με βάση την λίστα συμμετοχής. Για τα υπόλοιπα μέλη μας, ο έλεγχος θα γίνεται υποχρεωτικά μέσω της κάρτας μέλους έτσι ώστε να διασφαλίζουμε καλύτερα την διαδικασία προσέλευσης.
Δηλώστε απαραίτητα τη συμμετοχή σας στο 210.41.01.601 εσ. 123, είτε στην πρώτη εκδήλωση είτε στην δεύτερη είτε και στις δύο. Μεσολαβεί διάλειμμα μεταξύ των εκδηλώσεων.


18:15 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ

«ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΣ»
Από την αρχαία Ελληνική φιλοσοφία στη σύγχρονη ψυχοθεραπεία

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής



19:30 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

«ΚΑΜΠΟ ΒΕΡΝΤΕ – ΓΚΑΝΑ ΤΟΓΚΟ ΜΠΕΝΙΝ»

Μια βραδιά αφιερωμένη σε μια άλλη Αφρική

CABO VERDE : Τα νησιά του Πράσινου Ακρωτηρίου
Το όνομα παραπλανητικό. Ούτε πράσινα, ούτε Ακρωτήρι. Ένα αρχιπέλαγος που σκορπίστηκε στη μέση του Ατλαντικού από εκρήξεις ηφαιστείων… Να ‘ναι σύμπτωση που η νησιωτική αυτή χώρα της Αφρικής έχει τον υψηλότερο προσδόκιμο ζωής στη μαύρη ήπειρο? Όσα νησιά, ισάριθμοι κρυμμένοι θησαυροί…
Τι πραγματικά σε αγγίζει σε αυτό τον τόπο?
Οι άνθρωποι. Στην άνυδρη χώρα τους «καλλιέργησαν την «μοραμπέζα», μια ζεστή φιλοξενία  που πηγάζει από την ζεστή ψυχοσύνθεση των μιγάδων φτιαγμένη από ουρανό, θάλασσα μουσική και τραγούδι…
Ένα αρχιπέλαγος που τραγουδά και χορεύει με την φωνή της «ξυπόλυτης ντίβας» μόρνας και κολαϊντέρας . . . Sodade,  ήταν η πρώτη διεθνής επιτυχία της Σεζάρια Εβόρα, που έκανε γνωστή αυτήν και την χώρα της. Μια πορτογαλική λέξη με περίπλοκη σημασία, που  γενικά σημαίνει νοσταλγία, πόθο, λύπη και μετάνοια.

Οι  πατρίδες  των σκλάβων και η  Μέκκα των πνευμάτων:
ΓΚΑΝΑ - ΤΟΓΚΟ - ΜΠΕΝΙΝ
Αρχαίες αυτοκρατορίες και βασίλεια, μαγικά τοπία, αναστηλωμένα φρούρια, τοπία ασύγκριτης ομορφιάς, φωλιασμένα στην αγκαλιά του Κόλπου της Γουινέας. Πριν από μερικές δεκαετίες  ένα ταξίδι στις χώρες αυτές αφορούσε αποκλειστικά ιεραποστόλους, μέλη ανθρωπιστικών οργανώσεων και ανήσυχους εραστές της περιπέτειες.
Σήμερα έχουν αξιοποιήσει την ασύγκριτη ομορφιά τους και τη φιλοξενία που προσφέρουν για να ικανοποιήσουν τον ταξιδευτή που αναζητά τις παραδόσεις, τον πολιτισμό και τη μαγική παράδοση της θρησκείας στη Μαύρη Αφρική. 

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης, θα απολαύσουμε το κρασάκι μας στον 6ο όροφο με θέα την Ακρόπολη.

Η δήλωση συμμετοχής είναι υποχρεωτική. Παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας, καλώντας στο τηλέφωνο 210.41.01.601 εσ. 123

Σε περίπτωση που δηλώσατε συμμετοχή και για οποιαδήποτε αιτία δεν μπορείτε τελικά να παρευρεθείτε, παρακαλούμε όπως ακυρώσετε τη συμμετοχή σας καλώντας στο τηλέφωνο 210.41.01.601 εσ. 123

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου