ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Γεννήθηκε χωρίς δάκτυλα και θα την ζήλευαν πολύ, όσοι έχουν δάκτυλα!

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr  " 

Απίστευτο.. Μοναδικές δημιουργίες από κατασκευάστρια κοσμημάτων που γεννήθηκε χωρίς δάκτυλα!
απίστευτο-μοναδικές-δημιουργίες-από-κατασκευάστρια-κοσμημάτων-που-γεννήθηκε-χωρίς-δάκτυλα-1Δείτε αυτό το απίθανο κόσμημα. Είναι απίστευτο.. Κατασκευάστηκε από γυναίκα που γεννήθηκε χωρίς δάκτυλα.
απίστευτο-μοναδικές-δημιουργίες-από-κατασκευάστρια-κοσμημάτων-που-γεννήθηκε-χωρίς-δάκτυλα-2

Γνωρίστε την κατασκευάστρια του, την Annette Gabbedey:
γνωρίστε-την-annette-gabbedeyΗ Annette Gabbedey είναι 48 ετών, και είναι κατασκευάστρια κοσμημάτων. Ζει στη Μεγάλη Βρετανία και γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα.. Το γεγονός αυτό δεν την πτόησε.. Δεν σταμάτησε να δημιουργεί και να κάνει αυτό που αγαπά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν και κάποιος μπορεί να νομίζει ότι μία γυναίκα σαν την Gabbedey θα χρησιμοποιούσε ειδικά εργαλεία για να κατασκευάζει τα κοσμήματα της, αντιθέτως εκείνη απλώς προσαρμόζει τα συνήθη εργαλεία των τεχνιτών και τα καθιστά λειτουργικά για αυτήν.
Το αξιοθαύμαστο της περίπτωσης της Gabbedey είναι ότι δεν θεωρεί την έλλειψη δακτύλων ως αναπηρία … Αντιθέτως, δεν μπορεί καν να διανοηθεί πως είναι δυνατόν να εργασθεί με δάχτυλα.. θεωρώντας τα πλέον ως εμπόδιο για τη δημιουργική της ικανότητα.
Η Βρετανή κατασκευάστρια κοσμημάτων εργάζεται ολόκληρους μήνες για την κατασκευή λεπτομερών και πολυτελών κοσμημάτων χρησιμοποιώντας οπάλιο, διαμάντια και πολύτιμους λίθους.
Η συλλογή της είναι συναρπαστική και εκθαμβωτική! Ακολουθούν μερικά μόνο δείγματα του ταλέντου και της λεπτομέρειας που διακρίνονται ξεκάθαρα στις μοναδικές της δημιουργίες
απίστευτο-μοναδικές-δημιουργίες-από-κατασκευάστρια-κοσμημάτων-που-γεννήθηκε-χωρίς-δάκτυλα-3απίστευτο-μοναδικές-δημιουργίες-από-κατασκευάστρια-κοσμημάτων-που-γεννήθηκε-χωρίς-δάκτυλα-4απίστευτο-μοναδικές-δημιουργίες-από-κατασκευάστρια-κοσμημάτων-που-γεννήθηκε-χωρίς-δάκτυλα-5απίστευτο-μοναδικές-δημιουργίες-από-κατασκευάστρια-κοσμημάτων-που-γεννήθηκε-χωρίς-δάκτυλα-6pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου