ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Η Ρωσία των τσάρων (Foto)!!



Καταπληκτικές φωτογραφίες από τη Ρωσία των Τσάρων,που ακόμη και το κομμουνιστικό καθεστώς της τ. Ε.Σ.Σ.Δ.σεβάστηκε,εν αντιθέσει με μας εδώ στην Ελλάδα,όταν άλλαξε η Βασιλευομένη και ήλθε η …πλέρια Δημοκρατία (=Η super προοδευτική κ.λ.π.),φρόντισαν να τα εξαφανίσουν ΟΛΑ!!
Όταν πρωτοπήγε ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κων/νος Τσάτσος,οι….αυλάρχες (οι υπερδημοκράτες κολαούζοι) του υπέδειξαν,για καταστροφή, τα πορτραίτα των πρώην Βασιλέων που κοσμούσαν το σαλόνι των ανακτόρων.......>>
Βέβαια,ο Kων/νοςΤσάτσος ήταν και Φιλόσοφος, όπως γνωρίζουμε και τους απέτρεψε με την φράση: «…η ιστορία δεν διαγράφεται,ούτε παραδίδεται στην πυρά». Η συνέχεια είναι σ΄όλους μας γνωστή,διότι ΔΕΝ άφησαν οδό για οδό χωρίς να μη μετονομάσουν!! Η Βασ.Παύλου έγινε Μανδηλαρά,η Βασ.Κων/νου έγινε Αλεξ.Παναγούλη,η Βασ.Σοφίας έγινε Αλ.Παπαναστασίου κλπ.,λες και δεν υπήρχαν άλλοι οδοί για να ονομασθούν όπως επιθυμούσαν!… Βέβαια στη μετακομμουνιστική Ρωσία συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Το Λένιγκραντ (πόλη του Λένιν) έγινε και πάλι Αγία Πετρούπολη κ.λ.π.Για να δείτε τις φωτογραφίες κλικ ΕΔΩ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου