ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Το Κατάρ κάνει “τονωτική ένεση” στον Ελληνικό Στόλο! Τι μας δίνουν γιατί πάει Κατάρ ο Α/ΓΕΝ

ΠΗΓΗ : "     pentapostagma.gr " 

Posted: March 13, 2014 at 3:00 pm, Last Updated: March 13, 2014 at 1:13 am
Κατάρ κάνει τονωτική ένεση στον Ελληνικό Στόλο“Τονωτική ένεση” στην διαθεσιμότητα των φρεγατών τύπου ΛΗΜΝΟΣ – ΕΛΛΗ αναμένεται από το Κατάρ. Όχι δεν πρόκειται για χρήματα, αλλά για κάτι πιο πολύτιμο αυτή τη στιγμή. Ανταλλακτικά!
Το Κατάρ αποσύρει τις δύο φρεγάτες τύπου S που διαθέτει. Κι επειδή το Κατάρ είχε αποδειχτεί πιο σοβαρό απ΄ ότι εμείς, είχε “φορτώσει” τις αποθήκες του με απίστευτες ποσότητες ανταλλακτικών. Τα οποία θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κι εμείς -έστω ένα μερος τους- του 2006, αλλά τότε άπαντες “αγόραζαν” τις γαλλικές Fremm. Τα πράγματα εξελίχθηκαν άσχημα για την Ελλάδα ως γνωστόν και αυτό είχε επιπτώσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις και βέβαια στο ΠΝ.

Οι ελλείψεις ανταλλακτικών στον Στόλο είναι δεδομένες και ας “ωραιοποιούνται” σε πολλές περιπτώσεις. Γι΄ αυτό και η λύση που έχει προκύψει από το Κατάρ μοιάζει “σωτήρια”.
Ο Α/ΓΕΝ Βαγγέλης Αποστολάκης ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να κατέβει τις προσεχείς ημέρες στο Κατάρ και να “κλείσει” το θέμα. Τι έχει μείνει ανοιχτό; Τα ανταλλακτικά ουσιαστικά θα μας παραχωρηθούν και οι Καταριανοί το μόνο που ζητάνε είναι να αναλάβουμε εμείς το κόστος της μεταφοράς τους. Ο Αποστολάκης θα προσπαθήσει να αποφύγει κι αυτό το κόστος ,αλλά ακόμη κι αν δεν το πετύχει ο εφοδιασμός του Στόλου με ανταλλακτικά για τις φρεγάτες S είναι απρόσμενο δώρο.
OnAlert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου