ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή, 4 Μαΐου 2014

Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΛΕΠΕΙ….. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ…ΣΧΕΔΙΑ

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma     " 

Posted: May 1, 2014 at 12:37 am, Last Updated: May 1, 2014 at 11:22 pm

Αγιά Σοφιά- μαρμαρωμένος ΒασιλιάςΓράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
ΠΡΟΛΟΓΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ αδελφοί.
Εύχομαι ο Αναστημένος Χριστός να οδηγεί την καρδιά μας, να φωτίζει το πνεύμα μας, να ενισχύει την πίστη μας, και να προστατεύει την Ελλάδα, όπως την προστατεύει μέχρι σήμερα.
Βρισκόμαστε στην αρχή αυτών των μεγάλων “γεωπολιτικών” (έτσι τις ονομάζουν) εξελίξεων. Όπως και να τις ονομάζουν όμως, εμείς οι Ορθόδοξοι Έλληνες γνωρίζουμε πως όλα αυτά, γίνονται με σκοπό να συρρικνώσουν και να αφανίσουν την Ορθοδοξία, για να επιβληθεί στον κόσμο χωρίς αντίσταση, η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
Όλα αυτά όμως,( για να μας προετοιμάσουν), μας έχουν γίνει γνωστά από αιώνων μέσα από τις προφητείες των αγίων. Πρέπει όμως να γνωρίζουμε πως ακόμα και στην δεκαετία του 60 και του 70 αν μιλούσες για τον αντίχριστο ή για το 666 ή για γεγονότα της Αποκαλύψεως, θα ήσουν ένας γραφικός που δεν θα σου έδινε κανείς σημασία. Αυτό όμως είναι εν μέρη λογικό.
Από την στιγμή που δίδεται μία προφητεία , μέχρι την στιγμή που πραγματοποιείται, μεσολαβεί ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτός ο χρόνος είναι σαν μία πυκνή ομίχλη που καλύπτει την προφητεία και κάνει την ερμηνεία και την εξήγησή της να μοιάζει με γρίφο. Ότι και να λές λοιπόν ευρισκόμενος μέσα στην “πυκνή ομίχλη”, είναι φυσικό να περνάει απαρατήρητο. Όσο όμως πλησιάζουμε προς την πραγματοποίηση της προφητείας, η ομίχλη διαλύεται και μπορούμε να διακρίνουμε σε κάποια απόσταση. Όταν δε φθάσουμε πολύ κοντά χρονικά, τότε μπορούμε να διακρίνουμε πολύ καθαρά, τα προφητευμένα γεγονότα, ακόμα και πριν αυτά γίνουν.
Σε αυτό το χρονικό σημείο βρισκόμαστε σήμερα, που μας επιτρέπει να διακρίνουμε στό άμεσο και κοντινό μέλλον, τα προφητευμένα γεγονότα. Βλέπουμε δηλαδή γύρω μας, να “ωριμάζουν” οι συνθήκες του “μεγάλου γενικού πολέμου”, που θα οδηγήσει αναπόφευκτα τα γεγονότα στην ΜΑΧΗ της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΌΛΕΩΣ, για τον έλεγχο των “στενών” και όσο θα προχωρούν τα γεγονότα, τόσο πιο ορατό θα γίνεται το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ.
Εκτός όμως από τις προφητείες των αγίων, που μας έχουν αποκαλύψει το σχέδιο του Θεού για τη Ελλάδα και ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, υπάρχουν και οι Σατανικές δυνάμεις της “Νέας Τάξης” ή όπως αλλοιώς θέλουν να αποκαλούνται, που προσπαθούν με τα δικά τους σχέδια να ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΌΤΑ και να ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ τις προφητείες.
Αυτά τα σχέδια δεν τα γνωρίζει ο κόσμος, γιατί τα καταστρώνουν στις μυστικές ΣΤΟΕΣ τους. Αυτά όμως θα τα αποκαλύψουμε σήμερα. Θα αποκαλύψουμε την μεγάλη παγίδα που έχουν στήσει για την Ελλάδα, με το Δάνειο. Θα αποκαλύψουμε τα νέα “σενάρια” που γράφουν, για να ρίξουν και να φυγαδεύσουν την Κυβέρνηση. Αυτά που “μαγειρεύουν” για τις εκλογές, αλλά θα πούμε και για τις προσπάθειες ΔΙΑΛΥΣΗΣ και ΑΡΠΑΓΗΣ της Ελλάδος, που τρείς φορές το προσπάθησαν και τρείς φορές …..ατύχησαν.
Πρέπει να ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ότι στα σχέδια των ΣΤΟΩΝ για την εξολόθρευση των Ελλήνων και τον αφανισμό της Ελλάδος , όλοι οι γνωστοί δημοσιογράφοι και όλα τα ΜΜΕ, βρίσκονται ενεργά ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ των Σατανιστών και έχουν έργο, να αποπροσανατολίζουν και να κοιμίζουν την κοινή γνώμη για να ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ.
χημικά Συρίας προς μεσόγειο ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ.
Θα αναφέρω ένα ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ , για να καταλάβουμε την ΥΠΝΟΠΑΓΙΔΑ που μας έχουν στήσει και τα ΑΣΧΗΜΑ και τα ΒΡΩΜΕΡΑ παιχνίδια που μας παίζουν, για να μην αντιδρούμε. Άφησαν όλοι τους, (κυβέρνηση, αντιπολίτευση, στρατός, και μέσα “ενημέρωσης”) τον Ελληνικό λαό χωρίς καμία ενημέρωση στο θέμα των ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει καμία σοβαρή αντίδραση των Ελλήνων, στο έγκλημα της ΡΙΨΗΣ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ δυτικά της Κρήτης.
Επειδή τα ρεύματα της Μεσογείου είναι δυτικά-νοτιοδυτικά, ο εφιάλτης θα πλήξει την Κρήτη και την Πελοπόννησο. Αυτά τα χημικά όμως, ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ . Το είχε συμφωνήσει ο πρωθυπουργός της Έντυ Ράμα, με τον πρόεδρο Ομπάμα στο Ντουμπάϊ το 2013. Όταν όμως ήρθε η ώρα, η αντιπολίτευση του Μπερίσα το έκανε μέγα θέμα. Οι αρχηγοί του στρατού που γνώριζαν τις συνέπειες των χημικών διαμαρτυρήθηκαν έντονα. Τα μέσα ενημέρωσης ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, προβάλλοντας τις προειδοποιήσεις των ειδικών. Ο κόσμος αφού ενημερώθηκε ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ. Όλα τα ΣΧΟΛΕΙΑ και τα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ της Αλβανίας ΕΚΛΕΙΣΑΝ. Μαθητές, φοιτητές και λαός σε όλες τις μεγάλες πόλεις, βγήκαν στους δρόμους. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ. ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. Γιατί ακόμα και στην Αλβανία, η αντιπολίτευση λειτουργεί για να ελέγχει την Κυβέρνηση, ενώ εδώ οι ΑΘΕΟΙ Τσιπροσυριζαίοι ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ , αλλά βάζουν “πλάτη” και ΣΙΩΠΟΥΝ στις προδοσίες της Κυβέρνησης.
Αυτά να μην τα ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ όταν θα έρθει η…… ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Αυτό το Σατανικό σχέδιο ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , αφού τόσο η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ όσο και τα μέσα “ενημέρωσης” , αποτελλούν μέρος του, με εντολές να κοιμίζουν τον λαό ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Αυτά που διαδίδουν είναι ΜΙΚΡΕΣ και ΜΙΣΕΣ αλήθειες, μόνο και μόνο για να δημιουργούν σύγχηση και ΑΓΝΟΙΑ.
Ο Αμερικανός συγγραφέας Άμπροουζ Μπίρς έγραψε: “Το ΧΡΕΟΣ, είναι το ΕΥΦΥΕΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ , της ΑΛΥΣΙΔΑΣ και του ΜΑΣΤΙΓΙΟΥ στους σκλάβους”.
Τό σχέδιο λοιπόν των Σατανικών Στοών, για να πετύχουν τον αφανισμό της Ελλάδος και να κάνουν σκλάβους τους Έλληνες , βασίζεται ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ και εφαρμόζεται για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στον κόσμο ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Με αυτό το σχέδιο, ΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ την Ελλάδα, δεν θα έχουμε ΠΟΤΕ την δυνατότητα της ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ.
Το σχέδιο τους ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, με ΟΛΟΥΣ τους ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ και τις ΠΑΓΙΔΕΣ που ΚΡΥΒΕΙ, δεν το γνωρίζουν οι Έλληνες , γιατί η “Αντιπολίτευση” και όλοι αυτοί που ΠΡΕΠΕΙ μας ενημερώνουν, ΕΚΤΕΛΟΎΝ τις ΕΝΤΟΛΕΣ της ΤΡΟΪΚΑΣ , για να μας κοιμίζουν και ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Το σχέδιο οπως είπαμε βασίζεται ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ και οι μηχανισμοί “ΣΤΗΡΙΞΗΣ” είναι το “εργαλείο” που χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν το χρέος. Την Ελλάδα, δεν την έβαλαν στο ΔΝΤ και στους μηχανισμούς “στήριξης”, για να την “σώσουν”, αλλά για να μας δημιουργήσουν ένα ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΧΡΕΟΣ χωρίς να έχουμε την δυνατότητα της ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ, με στόχο να μας ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ την ΓΗ και να μας ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ. Άλλωστε το είπε δημόσια και ο Όλι Ρέν. “O στόχος μας είναι η κινητή και η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων”.
Μόνο που αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ για να συμβεί, γιατί χρειάζονται ΠΟΛΥ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ. Αυτές τις προϋποθέσεις προσπαθούν εδώ και τέσσερα χρόνια να δημιουργήσουν.
Πρέπει να το δούμε ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. Δεν είναι μόνο ένας μεγάλος κίνδυνος, αλλά ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ που θα μπορούσαμε να ζήσουμε. Δεν νομίζω να θέλει κανείς να γίνουμε ένας λαός σκλάβων ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ. Αλλά να γνωρίζετε ότι από το 2010, τρείς φορές φθάσαμε μία ανάσα από το να γίνουμε. ΤΩΡΑ θα επιχειρήσουν και ΤΕΤΑΡΤΗ. Και επειδή θα είναι ΠΟΛΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ , γι’ αυτό το γράφουμε ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ πως θα τους σταματήσει πάλι το άρθρο. Γιατί δεν θέλουν τα σχέδια τους να τα γνωρίζει ο κόσμος και όταν δημοσιοποιούνται και γίνονται γνωστά, τότε τα ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΝ . Το μόνο αρνητικό σήμερα, είναι ότι τώρα , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ για αναβολλές, γιατί έχει ξεκινήσει ο Γ’ παγκόσμιος πόλεμος.
Το σχέδιο τους από τον Ιούνιο του 2010, όπως το ανακοίνωσαν στις Σατανικές ΣΤΟΕΣ τους, έλεγε ότι “ΠΡΕΠΕΙ να έχουμε ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ με την ΕΛΛΑΔΑ, πρίν ξεκινήσουμε τον Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ”. Αυτό το να “τελειώσουν”, ΕΝΝΟΕΙ ότι έπρεπε να μας ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ σαν χώρα και να είμαστε ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ και ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ. Δεν περίμεναν βέβαια, ότι με τόσο “ΕΥΦΥΕΣ” σχέδιο που είχαν, θα αποτύγχαναν τρεις φορές να ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ την Ελλάδα.

ΤΟ “ΕΥΦΥΕΣ” ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ.

Το σχέδιο που θα αναλύσουμε και θα εξηγήσουμε ήταν απλό. Έπρεπε μόνο να δημιουργήσουν στην Ελλάδα ένα υπέρογκο δάνειο και να το καταστήσουν ΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΟ. Αυτό, ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ με τους ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΥΣ όρους των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ που θα ψήφιζε η Ελληνική Βουλή, θα τους ΠΑΡΕΧΕΙ την δυνατότητα, να ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ την ΓΗ της Ελλάδος.
Αυτόν τον στόχο είχαν από την αρχή και γι’ αυτό μας έβαλαν στο ΔΝΤ. Προσέξτε. Για να ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ένα ελεύθερο κράτος, προϋποθέτει απαραίτητα να υπάρχει ένα ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ κομμάτι γής, που θα του παρέχει την λεγόμενη ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. Αν αυτό ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ, με οποιοδήποτε τρόπο ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ, τότε δεν υπάρχει κράτος και ο λαός γίνεται δούλος, σε ότι ΕΠΙΤΑΣΕΙ ο κατακτητής ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ.
Οποιοσδήποτε ΛΑΟΣ ή ΣΤΡΑΤΟΣ κατά την ιστορία κατακτούσε εδάφη, αποκτούσε και την κυριαρχία πάνω στα εδάφη αυτά και ο κάθε λαός γινόταν δούλος του κατακτητή.
ταραχές αποσταθεροποίησης της χώρας
Παλαιότερα την ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ενός κράτους, την επιχειρούσαν και την πετύχαιναν, μόνο δια της δυνάμεως των όπλων. ΠΡΟΣΕΞΤΕ όμως. ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ διά της δυνάμεως των όπλων, ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ να την ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ και να αμυνθείς. Αλλά και αν ο εχθρός ήταν ισχυρότερος στα όπλα και σε ΚΑΤΑΚΤΟΥΣΕ , ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ πάλι διά της δυνάμεως των όπλων, αργά ή γρήγορα να ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ.
ΣΗΜΕΡΑ όμως ο παγκόσμιος Σατανισμός , έχει ΕΠΙΝΟΗΣΕΙ νέες μεθόδους για να μπορέσει να ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ των κρατών, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ να μπορούν ποτέ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ. Δεν πηγαίνει δηλαδή ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ με την δύναμη των όπλων, αλλά ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ με την ΔΎΝΑΜΗ του ΔΑΝΕΙΟΥ.
Αφού το δοκίμασαν και το εφάρμοσαν στην πράξη με τις τράπεζες και τις ιδιωτικές περιουσίες, το πέρασαν σε ψηλότερο επίπεδο. Είναι γνωστό πως όποιος εξ αιτίας ΥΠΕΡΟΓΚΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ, αδυνατεί να πληρώσει την τράπεζα και χάσει την ακίνητη περιουσία του, αυτός ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να την ξαναπάρει ΠΟΤΕ πίσω, αφού η τράπεζα ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΤΙΑ για να πάρει ΓΗ. Αν με αυτόν τον τρόπο λοιπόν ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ ένα κράτος, αυτό το κράτος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΠΟΤΕ.
Ανέβασαν λοιπόν ΣΕ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ύψος το δάνειο της Ελλάδος για να ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ.
Ψήφισαν ΜΝΗΜΟΝΙΑ και πολυνομοσχέδια και παραχώρησαν ως ΕΓΓΥΗΣΗ στους δανειστές, την ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ της Ελλάδος.
Ολα αυτά, έχουν ψηφιστεί με ΦΑΝΕΡΟ ΔΟΛΟ , από μία Κυβέρνηση ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ πλέον, ΔΩΡΟΔΟΚΗΜΕΝΗ και με τις “πλάτες” της αντιπολίτευσης. Αυτό ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ.

ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΣΧΥ.

ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. Όλα αυτά που έχουν ψηφίσει με δόλο οι βουλευτές και ΟΛΕΣ οι διαδικασίες ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ που έχουν ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ από την ΤΡΟΪΚΑ, είναι όλα ΠΑΡΑΝΟΜΑ και δεν μπορούν να σταθούν ΣΕ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. Γιατί;
Πρώτον. Όταν η Ελλάδα μπήκε στο ΔΝΤ έπρεπε βάση του Συντάγματος, αυτή η ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ , να ψηφιστεί από τα 3/5 της Βουλής δηλαδή από 180+1 βουλευτές. Δεν έγινε αυτό και πρακτικά, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ από κεί και πέρα , είναι ΑΚΥΡΟ αφού τελείως ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ μπήκαμε στο ΔΝΤ.
Δεύτερον. Το χρέος της Ελλάδος ΟΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ τον Μάϊο του 2011, ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΘΑΡΑ, ότι είναι ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ. Εντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΑ δηλαδή, ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ , αφού και το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ τους το ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ.
Είναι λοιπόν όλα ΠΑΡΑΝΟΜΑ. Αυτό όμως ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ για να τους ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ απο κει που ήρθαν. Όλοι τους προσπαθούν μόνο να μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ και να μας ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ. Ξέρετε ΓΙΑΤΙ;
ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Και η παγίδα είναι να υπάρξει ΕΚΤΡΟΠΗ του ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ. Δηλαδή να ΠΕΣΕΙ με ΒΙΑΙΟ τρόπο η ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ κυβέρνηση. Αν γίνει αυτό ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ οι ΡΟΛΟΙ του ΝΟΜΙΜΟΥ και του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ.
Σήμερα η Ελλάδα βρίσκεται σε ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ με μία εκλεγμένη και διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση. (Είναι άσχετο και δεν εξετάζουμε τον δόλο και την σκοπιμότητα των ενεργειών τους, αλλά μόνο την νομιμότητα.)
Μπορεί όμως η κυβέρνηση να είναι νόμιμη, αλλά ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ μας, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ κατά το Διεθνές Δίκαιο, γιατί όπως είπαμε στην ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ υπάρχουν πολλές αντισυνταγματικές , παράνομες και ΔΟΛΙΕΣ συμφωνίες.
Σε ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ λοιπόν ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να μας κάνουν ΤΙΠΟΤΑ. Αυτό που κάνουν, είναι ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ να μας δίνουν συνέχεια ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΑΝΕΙΑ, αφού το χρέος δεν είναι ΒΙΩΣΙΜΟ και να περιμένουν πότε θα ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΒΙΑΙΟ ΤΡΟΠΟ η ΝΟΜΙΜΗ κυβέρνηση.
ΑΥΤΟ είναι από την αρχή ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ τους και αυτό περιμένουν και όπως είπα το έχουν επιχειρήσει μέχρι τώρα ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ. Γιατί αν πέσει με βίαιο τρόπο η ΝΟΜΙΜΗ κυβέρνηση, τότε ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ οι ρόλοι του νόμιμου και του παράνομου. Η Ελλάδα χανει την νομιμότητα της στην Διεθνή Κοινότητα και δεν μπορεί ΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ να διεκδικήσει κανένα ΔΙΚΙΟ της, αφού δεν την ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ κανένας. Ενώ τότε οι ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ από παράνομοι θα γίνουν ΝΟΜΙΜΟΙ. Γιατί θα Και αυτά τα έγγραφα τους παραχωρούν ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ των δανείων , τα εδαφη της ΕΛΛΑΔΟΣ.
Αν γίνει κάτι τέτοιο ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΧΑΝΟΥΜΕ την πατρίδα μας. Αυτή είναι ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ η παγίδα τους και αυτό περιμένουν 4 χρόνια. Ν Α ΠΕΣΕΙ δηλαδή ΜΕ ΒΙΑΙΟ και ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ τρόπο η νόμιμη κυβέρνηση. Και η Κυβέρνηση βέβαια από την πλευρά της , ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΙ τον λαό για να την ΡΙΞΕΙ.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
Να θυμίσω σε όσους ξέχασαν ή δεν γνωρίζουν, ότι η Τουρκική εισβολή στην Κύπρο, μονιμοποιήθηκε και τείνει να νομιμοποιηθεί , επειδή η εισβολή έγινε μετά από την ΕΚΤΡΟΠΗ του ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ στην Κύπρο, με το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου. Η εισβολή δεν έγινε ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε ΝΟΜΙΜΗ, αλλά σε ΠΑΡΑΝΟΜΗ Κυπριακή Κυβέρνηση.
Το πραξικόπημα έγινε 15 Ιουλίου 1974 και η εισβολή έγινε 20 Ιουλίου 1974. ΉΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ. Δεν προλάβαιναν να ετοιμάσουν και να σχεδιάσουν μία εισβολή σε 5 μέρες.
Και ενώ είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ η εισβολή και κατά παράβαση του καταστατικού χάρτη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ μέχρι σήμερα η ΚΥΠΡΙΑΚΉ κυβέρνηση, να προσφύγει ΜΟΝΗ ΤΗΣ στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ το δίκιο, της τότε ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ Κυπριακής Κυβέρνησης. Μπορεί μόνο αν συμφωνήσει και η Τουρκία. Και η Τουρκία φυσικά δεν συμφωνεί.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ καμία σημασία λοιπόν ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ θα μας ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ. Αν τα πάρουν δηλαδή δια των όπλων ή αν τα πάρουν με ΔΑΝΕΙΑ και ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ. Αν η κυβέρνηση που ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙ είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ , ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΠΟΤΕ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ. ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.
Γι’ αυτό ΤΟ ΛΟΓΟ λοιπόν θα επιχειρήσουν για ΤΕΤΑΡΤΗ φορά την ΕΚΤΡΟΠΗ του πολιτεύματος, και όπως είπα το έχουν επιχειρήσει μέχρι τώρα τρεις φορές χωρίς αποτέλεσμα.
Μετά από τον Μάϊο του 2011 το χρέος της Ελλάδος φαινόταν καθαρά ότι είναι ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ. Οι δανειστές ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ότι δεν τους επιτρέπεται να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ να ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ την Ελλάδα και βάζουν σε εφαρμογή ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ για να ΡΙΞΟΥΝ την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (Παπανδρέου). Ήταν η πρώτη φορά και ήταν τον Αύγουστο του 2011 που είχαν σχεδιάσει το πραξικόπημα. Το είχαν “προφητεύσει” άλλωστε η “Washington Post” και η “Pravda” από τις αρχές του 2011. http://www.inewsgr.com/116/ti-symvainei-me-tis-diarroes-gia-praxikopima-stin-ellada-.htm Το γνώριζαν όλοι. Από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, πολιτικοί αρχηγοί, βουλευτές, μέχρι και δημοσιογράφοι, αλλά όλοι …στο κόλπο.
Ήταν όλοι τους τόσο σίγουροι για το πραξικόπημα του Αυγούστου το 2011, που οι Κυβερνώντες, δεν έκαναν τον… κόπο να λειτουργήσουν ΕΚΕΙΝΟ το καλοκαίρι τα τυπογραφεία του Κράτους, ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΠΩΣΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ που άρχιζε τον Σεπτέμβρη. Δεν τους ένοιαζε ο Σεπτέμβρης, αφού τον Αύγουστο…..έφευγαν.
ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΟΜΩΣ…. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ και τα σχολεία της Ελλάδος, άνοιξαν για πρώτη φορά εκείνη την χρονιά… ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΙΑ. Το πραξικόπημα θα γινόταν απο 8 έως 12 Αυγούστου 2011 . Στις 25 Ιουλίου 2011 (15 μέρες πριν εκδηλωθεί), στείλαμε ΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΡΘΡΟ και ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ για το επερχόμενο πραξικόπημα, καλώντας τους Έλληνες πατριώτες Στρατιωτικούς , ΝΑ ΤΟ “ΠΝΙΞΟΥΝ” ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΝΕΣΗ ΤΟΥ. Το στείλαμε από το blog των “ανωνύμων”. http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=354001&cid=122
Αν δια των όπλων είχε ανατραπεί τότε η εκλεγμένη Ελληνική κυβέρνηση, και είχε “πέσει” η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αυτό που θα επακολουθούσε στην Ελλάδα, μόνο η λέξη “όλεθρος” μπορεί να το εκφράσει.
Η δεύτερη ήταν στις 20 Οκτωβρίου της ίδιας χρονιάς όταν οι “αντιεξουσιαστές” προβοκάτορες επιχείρησαν να κάψουν την Βουλή των Ελλήνων. Την πληροφορία δεν την είχαμε μόνο εμείς. Είχε διαρεύσει παντού. Αλλά δεν τους ενδιέφερε. Ήταν αποφασισμένοι αφού και τα ΜΑΤ είχαν εντολές να εγκαταλείψουν την φύλαξη της Βουλής, όπως και έκαναν. Η Βουλή είχε μείνει χωρίς αστυνομική φύλαξη, στην επίθεση των προβοκατόρων. Η πορεία του Π.Α.Μ.Ε εκείνη την ώρα, “στρατοπεδεύει” μπροστά από την Βουλή. Αν το έκαναν συνειδητά για να προστατέψουν την Βουλή ή ενεπλάκησαν τυχαία, αυτό θα το δείξει η ιστορία. Δέχονται επίθεση για να διαλυθούν και να φύγουν, πρώτα από προβοκάτορα της ασφάλειας που τον συνέλαβαν οι ίδιοι και στην συνέχεια από τους “αντιεξουσιαστές”. Αποφασίζουν να παραμείνουν στο σημείο και να εμπλακούν με τους αποφασισμένους να κάψουν τη Βουλή προβοκάτορες. Αποτέλεσμα: ένας νεκρός διαδηλωτής και 78 με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στον Ευαγγελισμό. Το κτίριο της Βουλής σώθηκε γιατί η συμπλοκή αυτή ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ στον χώρο της Βουλής. Κάηκε μόνο ένα τμήμα από το γκαράζ. Και τότε προειδοποιούσαμε με άρθρο για τις “εντολές” που είχαν τα ΜΑΤ να εγκαταλείψουν την φύλαξη της Βουλής, αλλά όπως το ανεβάζαμε, έτσι εξαφανιζόταν.
Την Τρίτη την ετοίμαζαν το καλοκαίρι του 2013, υποδαυλίζοντας Ισλαμική εξέγερση στην Αθήνα στα πρότυπα της Σουηδίας, αλλά έμεινε και αυτή στα …χαρτιά, αφού και πάλι δημοσιεύσαμε άρθρο με τίτλο “Μεγάλη προβοκάτσια κατά της Ελλάδος” και προειδοποιούσαμε ΟΛΟΥΣ, για τον κίνδυνο της επικείμενης Ισλαμικής εξέγερσης. Θα το βρείτε με τον τίτλο στο “madatoforo” γιατί ο σύνδεσμος είναι μεγάλος.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
Και με αυτό το άρθρο τώρα, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ τους Έλληνες, γιατί ο κίνδυνος για την Ελλάδα αυτή τη στιγμή και για τους δύο επόμενους μήνες είναι μεγάλος και μη ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ οι “ΑΓΟΡΕΣ” και το “ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ” γιατί είναι μία ΑΠΑΤΗ.
Αυτό το ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ και ο επικεφαλής του συμβουλευτικού (της Γερμανικής Κυβέρνησης) Ινστιτούτου, Οικονομικών Ερευνών (IfΟ) του Μονάχου, Χανς-Βέρνερ Ζιν, που ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ την Ελληνική κυβέρνηση για “ΑΠΑΤΗ και ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ της ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ” αναφορικά με το δήθεν “πρωτογενές πλεόνασμα” (να σημειώσουμε ότι και η Wall Street είχε άρθρο με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο). Ο επικεφαλής του IFO είπε μεταξύ άλλων: “Η ελληνική κυβέρνηση σαφώς δεν έχει πλεόνασμα στον προϋπολογισμό της, όπως μεταδόθηκε. Η Ελλάδα είναι ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ και θα είχε αναγκαστεί να ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ προ πολλού ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΑΝΕΙΑ …….”
Μην νομίζουμε λοιπόν πως ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ με το χρέος της Ελλάδος , επειδή ΟΛΟΙ τους μας κοιμίζουν και ΚΑΝΕΙΣ δεν μας λέει την ΑΛΗΘΕΙΑ.
Για ποιές “αγορές” μιλάνε, για ποιο “πλεόνασμα” και ποιούς νομίζουν ότι κοροϊδεύουν; Το χρέος έχει ξεπεράσει το 250% και είναι μή βιώσιμο. Η λέξη ανάπτυξη δεν υπάρχει αφού έχει αρνητικό πρόσημο του 4%. Αυτό λέγεται συνεχιζόμενη κατρακύλα που δημιουργεί συνεχώς νέους άνεργους. Οι συνεχιζόμενες δόσεις της “στήριξης”, μεγαλώνουν το χρέος, χωρίς να πηγαίνει τίποτα για ανάπτυξη. Από που θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και οι συνθήκες αποπληρωμής; ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟΥΣ για να δουν ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ.
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.
Από την στιγμή που μας έβαλαν στο ΔΝΤ , περίμεναν πως με τα πρώτα σκληρά μέτρα , θα γινόμαστε Αργεντινή και θα ΑΝΑΓΚΑΖΑΜΕ την ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ μας κυβέρνηση να ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ την χώρα και να περιέλθουμε σε χάος. Τότε θα γινόταν και η εξέγερση των μισθοφόρων Ισλαμιστών που έχουν πληρώσει και έχουν φέρει μέσα στην χώρα. Και θα ερχόταν και η επίθεση των Τούρκων για να ολοκληρωθεί το ολοκαύτωμα, που σχεδίαζαν για την Ελλάδα.
Δεν περίμεναν όμως πως θα έπεφταν οι ίδιοι, μεσα στην παγίδα που έστηναν για μας. Γιατί αφού δεν γίναμε “Αργεντινή” όπως σχεδίαζαν, αναγκάστηκαν να μας δίνουν συνεχώς μεγάλα πακέτα “στήριξης”, για να μην πτωχεύσουμε. Γιατί ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι ΗΡΘΑΝ να μας ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ, ώστε να μην πτωχεύσουμε. Δεν μπορούσαν να μας αφήσουν.
Όσο όμως στην Ελλάδα παραμένει η κατάσταση ΕΙΡΗΝΙΚΗ και ΑΣΦΑΛΗΣ για την εκλεγμένη Κυβέρνηση, τόσο οι δανειστές ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να μας αφήσουν να ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ. Γιατί όπως είπαμε, υποτίθεται πως ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΜΕ ΔΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ , αλλά για να μην ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ. Αλλά ούτε έπρεπε να ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ,αν το χρέος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ. Αυτοί όμως συνεχίζουν. Όπως καταλαβαίνουμε έχουν πέσει ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ μέσα στην παγίδα που έστηναν για μας.
Αυτό όμως δεν γίνεται να το συνεχίζουν ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ. Ήδη έχουν χάσει πολλά λεφτά και το ξέρουν. Ο χρόνος επίσης τους πιέζει αφάνταστα, γιατί τα γεγονότα στην Ουκρανία, ξετυλίγουν γρήγορα το “κουβάρι” των εξελίξεων στα Βαλκάνια. Ο Γ’ παγκόσμιος έχει ξεκινήσει και η Ελλάδα που ήταν ο πρώτος τους στόχος απο το 2010, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΡΘΙΑ.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΓΙΑΤΙ “ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ” ΤΟΥΣ .
Θα επιχειρήσουν λοιπόν στην Ελλάδα, για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , σε μία τελευταία και απέλπιδα προσπάθεια , να φέρουν ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ σε ΕΚΤΡΟΠΗ. Σχεδιάζουν λοιπόν να δημιουργήσουν συνθήκες που ΘΑ ΕΞΑΓΡΙΩΣΟΥΝ πολύ τον Ελληνικό λαό.
ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΞΗΣ: Ότι και να κάνουν, όσο ΠΑΡΑΝΟΜΟ και να είναι , όσο ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ και να είναι, όσο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ και να είναι, όσο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟ και να είναι , ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ εμείς να αντιδράσουμε ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ.
Αυτοί δεν ΣΕΒΟΝΤΑΙ την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και θα το πληρώσουν. Εμείς όμως ΠΡΕΠΕΙ να την ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ για να ΜΗΝ το ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.
Αυτοί ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ την ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ του πολιτεύματος, γι’ αυτό ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ και ΕΞΑΓΡΙΩΝΟΥΝ τον λαό. Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα τους. Όπως ΑΝΤΕΞΑΜΕ τέσσερα χρόνια, να αντέξουμε ακόμα ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ. Όλοι αυτοί είναι σκουλίκια που σέρνονται και ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ να μας κατεβάσουν στο ΕΠΙΠΕΔΟ τους. Εμείς οι Έλληνες πρέπει να ΜΕΙΝΟΥΜΕ στο ΥΨΟΣ μας και να κοιτάξουμε ΜΠΡΟΣΤΑ. Να είσαστε ΒΕΒΑΙΟΙ, ότι αυτά τα σκουλίκια ΔΕΝ θα τα ΔΟΥΜΕ και θα τα ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ.
Το σχέδιο που ετοιμάζουν για να ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ την χώρα , να ΕΞΑΓΡΙΩΣΟΥΝ τον λαό και να ΕΚΤΡΈΨΟΥΝ το πολίτευμα είναι εφιαλτικό. Θα το αναφέρω ως ένα “σενάριο” που είδα στον “ύπνο” μου, μόνο γιατί πρέπει να σεβαστώ αυτόν τον θεσμό που λέγεται “ανεξάρτητη” Δικαιοσύνη. Όχι επειδή το αξίζει, αλλά επειδή ΠΡΕΠΕΙ. Διότι ΠΡΕΠΕΙ να σεβαστώ τους θεσμούς και ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να πω στους ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ότι είναι και αυτοί προδότες , της χώρας που γεννήθηκε η ΘΕΜΙΔΑ.
Είδα λοιπόν στον “ύπνο” μου ένα όνειρο που ήταν ΕΦΙΑΛΤΗΣ. Κατά μία περίεργη “σύμπτωση” και ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ που ετοίμαζαν το 2011, στον “ύπνο” μου το είχα δει. ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν, γιατί τα “όνειρά” μου βγαίνουν ΑΛΗΘΙΝΑ.
Είδα, ότι ο Μάης είχε 11 και οι Δικαστές του Αρείου Πάγου, έβγαλαν μία απόφαση που βάζει ΒΟΜΒΑ στα ΘΕΜΕΛΙΑ της Ελληνικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Μία απόφαση που στρέφεται ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ κατά του Ελληνικού ΛΑΟΥ, αφού δημιουργεί ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ στη χώρα, με ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ συνέπειες.
Είδα, ότι παραμονές των εκλογών ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ σε ένα ΝΟΜΙΜΟ πολιτικό ΚΟΜΜΑ, την συμμετοχή του στις ΕΚΛΟΓΕΣ. Δεν εξέτασα καθόλου το σκεπτικό της απόφασης διότι, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ. Εξέτασα όμως ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
Ποιός θα είχε ΣΥΜΦΕΡΟΝ από μία ΤΕΤΟΙΑ απόφαση;
Σίγουρα ΟΧΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Σίγουρα ΟΧΙ ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
Τότε για ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ενεργούν οι ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ, όταν κατά το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της Ελλάδος από το πρώτο άρθρο αναφέρει, πως “ Το πολίτευμα είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΟΛΕΣ οι ΕΞΟΥΣΙΕΣ πηγάζουν ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ και ενεργούν υπέρ των συμφερόντων ΑΥΤΟΥ;”
Κατάλαβα λοιπόν, ότι ΔΕΝ ενεργούν για τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ των Ελλήνων, αλλά για τα συμφέροντα των ΔΟΛΙΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, που, επιδιώκουν την ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ της χώρας και την εκτροπή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Αυτά σκεφτόμουν στον “ύπνο” μου, αλλά ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ είχε και συνέχεια. Αυτή η απόφαση πυροδότησε μεγάλες και έντονες διαμαρτυρίες, γιατί απαγόρευσαν την συμμετοχή, όχι σε κάποιο μικρό κόμμα, αλλά στο κόμμα που είχε το μεγαλύτερο πλειοψηφικό ρεύμα. Άλλωστε δεν κινδύνευαν από ένα μικρό κόμμα του 7%.
Τις ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ όμως τις ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ και τις έντονες ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ και ήταν ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ. Ο στόχος τους άλλωστε, ήταν να δημιουργήσουν μία ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ για να ΠΈΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ. Κάτι σαν αυτό που συνέβη πρόσφατα στην …..Ουκρανία.
Θυμήθηκα, ότι στην Ουκρανία στην πλατεία Ανεξαρτησίας, για να δημιουργήσουν ΕΚΡΗΞΗ ΒΙΑΣ, είχαν βάλει ξένους ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ελεύθερους σκοπευτές, για να πυροβολούν μέσα στο πλήθος και να ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ αθώους και ανυπεράσπιστους πολίτες. Και είδα τους ΙΔΙΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ, από την Graystone Ltd και από την Blackwater να τους έχουν φέρει από την ΟΥΚΡΑΝΙΑ, στην ΕΛΛΑΔΑ.
Αυτόν τον ΕΦΙΑΛΤΗ είδα και “ξύπνησα” ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΣ. Θυμήθηκα πως στην Ουκρανία , αλλά και στην Αργεντινή , μετά από την ΛΑΪΚΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ , έρχεται η δράση διάφορων ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ που εμφανίζονται από το …πουθενά. Καλύτερα λοιπόν να είμαστε λίγο προσεκτικοί και προετοιμασμένοι. Ο χρόνος που το γράφω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ.
Ούτε είναι ΤΥΧΑΙΟ ότι περιμένουμε στις 11 Μαïου μία απόφαση του Αρείου Πάγου, που πιθανόν να ΤΙΝΑΞΕΙ στον ΑΕΡΑ την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΕΛΛΑΔΑ. Αν δεν είχαν προφανή ΔΟΛΟ και ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ , δεν θα έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο, γιατί ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ σε διαδικασία ΑΠΟΦΑΣΗΣ με ΝΑΙ ή ΟΧΙ , τέτοια ευαίσθητα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ , όπου να μπορεί η απόφαση, να φέρει την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε ΚΡΙΣΗ και την χώρα σε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ και σε πιθανή ΕΚΤΡΟΠΗ.
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ “ΠΑΙΖΟΥΝ” THN ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ “ΚΟΡΩΝΑ-ΓΡΑΜΜΑΤΑ” , AYTO ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΔΟΛΟ.
Έτσι κακοπροαίρετα και πονηρά πηγαίνουν από το 2009 , με σκοπό να μας ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ. Αυτός είναι ο λόγος που προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να φέρουν την Ελλάδα σε ΕΚΤΡΟΠΗ του ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ και μετά να ξαμολήσουν τις παραστρατιωτικές ομάδες. Σε όποια χώρα κι αν το έκαναν, μέσα σε έξι μήνες την τελείωσαν. Αργεντινή, Τυνησία, Αίγυπτο, Λιβύη, Συρία, Ουκρανία.
Εδώ όμως είναι η πατρίδα του πολιτισμού, η γή της Δημοκρατίας , η χώρα των γραμμάτων και των επιστημών, τα ιερά χώματα των αγωνιστών και των μαρτύρων. Είναι η πατρίδα του Χριστιανισμού και το ΚΑΣΤΡΟ της Ορθοδοξιας.
Είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ μας και λέγεται Ε Λ Λ Α Δ Α.
Η Δύναμη μας είναι η ΓΝΩΣΗ και η αντίσταση μας , είναι η ΔΙΑΔΩΣΗ. Να προσέξουμε την παγίδα τους, να ΜΗΝ μας παρασύρουν στην Αντιδημοκρατική συμπεριφορά τους. Αυτοί δεν σέβονται την Δημοκρατία και θα το ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. Εμείς όμως είμαστε Έλληνες. Εδώ γεννήθηκε η Δημοκρατία και εμείς πρέπει ΠΡΩΤΟΙ, να την σεβαστούμε και να την διαφυλάξουμε, για να μην το πληρώσουμε.
Ας αφήσουμε τα σκουλήκια στίς τρύπες τους και ας νομίζουν ότι μπορούν να πετάξουν. Εμείς να κοιτάξουμε ψηλά, γιατί έχουμε ένα “ραντεβού” και να μην το ξεχνάμε.
Ένα “ραντεβού” με την ΙΣΤΟΡΙΑ και πρέπει να είμαστε όλοι ΕΚΕΙ.
Στην πόλη του Κωνσταντίνου. Την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου