ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Σκηνές από ταινία τρόμου στο κέντρο του Λονδίνου: Χιλιάδες μέλισσες κάλυψαν αυτοκίνητα και περαστικούς [εικόνες] A swarm of bees settle on the window of a Topshop in London. " VIDEO "


ΠΗΓΗ :   "   pentapostagma    " 

Posted: May 18, 2014 at 2:00 pm, Last Updated: May 18, 2014 at 11:54 am

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την νεαρή κοπέλα που περνούσε μπροστά από την βιτρίνα καταστήματος ρούχων στο κεντρικό Λονδίνο, η οποία έγινε στόχος για 5.000 μέλισσες. Η γυναίκα, η οποία παγιδεύτηκε κυριολεκτικά από το σμήνος, φωτογραφήθηκε από περαστικούς την στιγμή που προσπαθούσε να αποφύγει τα τσιμπήματα.

σκηνές-από-ταινία-τρόμου-στο-λονδίνο







Το σμήνος μελισσών είχε κάνει την δική του φωλιά πάνω στο τζάμι της βιτρίνας σε σημείο όπου οι υπάλληλοι είχαν τοποθετήσει μία επιγραφή για τις εκπτώσεις πράσινου χρώματος. Εν τω μεταξύ, ένας φοιτητής είχε αντίστοιχο περιστατικό, όταν είδε το παρκαρισμένο αυτοκίνητό του καλυμμένο από 20.000 μέλισσες, ευτυχώς ο ίδιος δεν τραυματίστηκε. «Πιστεύω ότι όλες έφυγαν, παρόλα αυτά κάθε φορά θα ελέγχω το αυτοκίνητο, πριν μπω», δήλωσε ο νεαρός, σύμφωνα με την Daily Mail.
Ωστόσο, ο Βρετανικός Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός, ο οποίος βρέθηκε στα σημεία όπου έγιναν οι επιθέσεις, υποστηρίζει πως είναι η φύση τους τέτοια, που ψάχνουν για λουλούδια και για χρώματα, ενώ δικαιολόγησε την κατάσταση τονίζοντας πως οι μέλισσες ελκύονται από τα υπεριώδη χρώματα και αυτός είναι ο λόγος που έδειξαν προτίμηση στην πράσινη επιγραφή του γνωστού καταστήματος αλλά και στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
σκηνές-από-ταινία-τρόμου-στο-λονδίνο-1
σκηνές-από-ταινία-τρόμου-στο-λονδίνο-3
σκηνές-από-ταινία-τρόμου-στο-λονδίνο-4
σκηνές-από-ταινία-τρόμου-στο-λονδίνο-5 σκηνές-από-ταινία-τρόμου-στο-λονδίνο-6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου