ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Τουρισμός: Πυλώνας ανάπτυξης και ανάκαμψης

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

18/06/2014
Γράφει η Μαρίνα Κουρμπέλα
«Τουρισμός: Πυλώνας ανάπτυξης και ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας – Greece reloaded», είναι το θέμα της ομιλίας που θα κάνει ο κ. Thomas Ellerbeck, μέλος της TUI AG Management Board, Group Director Corporate & External Affairs, την Πέμπτη,19 Ιουνίου. 

Ο κ. Ellerbeck, είναι ο επίσημος προσκεκλημένος και κεντρικός ομιλητής στο δείπνο που παραθέτει το  Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο ξενοδοχείο Athenauem, μετά τη λήξη της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης του ενενηντάχρονου, πλέον, Επιμελητηρίου
 Θα την παρακολουθήσουν  επιχειρηματίες – μέλη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, στελέχη μεγάλων γερμανικών και ελληνικών εταιρειών, εκπρόσωποι φορέων της αγοράς, υψηλόβαθμοι παράγοντες της τουριστικής αγοράς, καθώς και στελέχη της οικονομικής, πολιτικής και πολιτειακής κοινότητας της χώρας.
 Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση,  στο πλαίσιο της εκδήλωσης, χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Μ. Μαΐλλης, ο Γενικός Διευθυντής, Δρ. Α. Κελέμης, ο Πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Ελλάδα, Δρ. P. Schoof και ο Σύμβουλος του Υπουργείου Τουρισμού, κ. Χ. Κοκκώσης.
Βράβευση επιχειρήσεων
Το Επιμελητήριο, επισημαίνεται, το οποίο φέτος γιορτάζει 90 χρόνια από την ίδρυσή του, έχει προγραμματίσει μετά το πέρας των ομιλιών, τελετή βράβευσης επιχειρήσεων για την πολυετή προσφορά και συνεργασία τους με το Επιμελητήριο, ορισμένες από τις οποίες διατελούν ήδη επί έξι δεκαετίες μέλη του.


ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου