ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

ΠΩΣ Η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ FACEBOOK ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΔΡΑΜΑ

ΠΗΓΗ :  "    pentapostagma   " 

Posted: June 3, 2014 at 6:14 pm
ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ ΕΘΑΨΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ 25ΧΡΟΝΗ ΓΑΛΛΙΔΑ
!cid_inlineImage0
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Μια 25χρονη Γαλλίδα, η Μina el Huari κάτοικος του Vaucluse ήταν πεπεισμένη ότι αυτή η εβδομάδα διακοπών που θα έκανε στο Μαρόκο θα ήταν μία από τις καλύτερες της ζωής της. Αλλά συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Κατέληξε σε  δράμα.

Η νέα κοπέλα που έπασχε από διαβήτη θα πήγαινε να συναντήσει έναν άντρα που γνώρισε στο Facebook. Στις 19 Μαίου η κοπέλα έφθασε στο Μαρόκο για να πραγματοποιήσει το πολυπόθητο ρανατεβού. Θα έφευγε επιτέλους ο ψηφιακός τοίχος του διαδικτύου και θα συναντούσε από κοντά το άτομο με το οποίο είχε ατέλειωτους διαλόγους εδώ και μήνες στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το νεαρό γιο μιας επιφανούς οικογένειας της πόλης Fes..Στον περίγυρό της είχε επικαλεστεί ότι αισθάνεται κουρασμένη και θα ήθελε ένα ταξιδι αναψυχής και ξεκούρασης. Η κοπέλα είχε ήδη κάνει κράτηση σε ένα δωμάτιο  ξενοδοχείου 5 αστέρων. Άφησε τα πράγματα της και έσπευσε να τον βρεί. Από τότε χάθηκε κάθε επαφή μαζί της.

Οι δικοί της άρχισαν να ανησυχούν. Ένα μέλος της οικογένειας που διαμένει στο Μαρόκο άρχισε την αναζήτηση. Πηγαίνει στο ξενοδοχείο. Δεν βρίσκει την Μίνα αλλά εντοπίζει πτροσωπικά της είδη.Τα χαρτιά της, την τραυτότητά της και κυρίως τα φάρμακα για τον διαβήτη που χωρίς αυτά κινδύνευε πολύ. Αυτή η ανακάλυψη εντείνει την αγωνία. Η οικογένεια της καταθέτει μήνυση. Η εικονική σχέση που διατηρούσε με τον άγνωστο -κατά τα άλλα διαδικτυακό φίλο- βρίσκεται στο επίκεντρο της έρευνας.
Την Τετάρτη οι αρχές κάνουν κατ΄οίκον έρευνα στο σπίτι του. Δυστυχώς το εύρημα ήταν μακάβριο. Η Μίνα ήταν θαμμένη στο κήπο του σπιτιού. Ήταν ήδη αργά. Στα πράγματα του νεαρού ανακαλύφθηκαν ένα παντελόνι λασπωμένο και ένα φτυάρι σύμφωνα με την μαροκινή έκδοση της Al Akhbar και το ισπανικό πρακτορείο τύπου ΕΡΕ. Σύμφωνα με την εκδοχή του νεαρού το βράδυ της συνάντησής τους η κοπέλα παρουσίασε μια αδιαθεσία. Η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της. Θεώρησε ότι ήταν νεκρή. Πανικοβλήθηκε κι αποφάσισε…… να ξεφορτωθεί το πτώμα παίρνοντας ένα φτυάρι:
Βάλθηκε να σκάβει και την έθαψε στον κήπο του….ζωντανή. Η αυτοψία απέδειξε ότι ήταν όντως ζωντανή τη στιγμή που ο δράστης την έθαψε (7 sur 7). Όταν ανακαλύφθηκε τι είχε γίνει ήταν ήδη πολύ αργά.”Το λάθος της ήταν ότι έφυγε και πήγε μόνη της “, δηλώνει η μεγαλύτερη αδερφή της Jamila στην γαλλική εφημερίδα “La Provence” και ”  ότι εμπιστεύτηκε έναν άγνωστο που γνώρισε στο facebook “, συμπληρώνει με δεικτικό τρόπο η εφημερίδα “Nord Eclair”.Οι αρχές που ερευνούν την υπόθεση κατέληξαν ότι ο δράστης την έθαψε ζωντανή δέκα εκατοστά κάτω από το έδαφος. Ο ύποπτος τελεί υπό κράτηση έχει αναγνωρίσει ως τώρα μόνο την ταφή… (Europe1,figaro )
!cid_inlineImage1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου