ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Προεδρικές διαμάχες, Δάσκαλος και μαθητής,ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ;,ΦΤΥΣΤΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ,WALL STREET


Προεδρικές διαμάχες

Τι τα θες, τι τα μελετάς, νάσου ο Βασιλάκης ο Clinton μετά από μία σειρά διαβουλεύσεων επισκέπτεται την Ελλάδα.
Ο γνωστός μας πλέον σταρ της πολιτικής Κων/νος Σημίτης έχει στηθεί από τις 6 το απόγευμα στο αεροδρόμιο και τον περιμένει. Κατά τις 10, να σου το αεροπλάνο προσγειώνεται και ο Σημίτης τρέχει για να προϋπαντήσει τον πολυσυζητημένο πλανητάρχη Αφού λοιπόν κατεβαίνει από το αεροπλάνο, ο Σημίτης τον πιάνει από το χέρι και του λέει.. - Come with me Bill. Before you go to the hotel I ll show you Athens by night. Παρά την κούρασή του, ο Βασιλάκης ακολουθεί τον Σημίτη και αρχίζουν να τρυγιρίζουν τα αξιοθέατα.. Μετά από ένα ξεγυρισμένο διπλόπιττο με γύρο και μπόλικο τζατζίκι, ο Σημίτης ανεβάζει τον Clinton στον Λυκαβηττό, για να του δείξει από ψηλά την Αθήνα. Έτσι όπως ανεβαίνανε, ο Clinton παρατηρεί έναν τύπο που την είχε βγάλει έξω και κατάβρεχε τα βράχια. - Oh dear, λέει ο Clinton, this is trully embarassing, he s relieving himself in public!!!.. Ο Σημίτης, τσαντισμένος από τα σχόλια του Clinton τρέχει γρήγορα προς το μέρος του τύπου και του φωνάζει.. - ΕΙ ΕΣΥ!.. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ;;;;; Ο τύπος γυρνάει, βλέπει τον Σημίτη και απαντάει χωρίς ενδιασμούς.. - Αντε γαμήσου ρε μαλάκα.. Ο Clinton με ένα σαρδόνιο χαμόγελο λέει στον Σημίτη.. - You Greeks are pathetic.. this would be unimaginable in the States.. Ο Σημίτης ντροπιασμένος παίρνει τον Clinton και φεύγουνε.. Μετά από μερικούς μήνες, ο Clinton θέλωντας να ξεπληρώσει την υποχρέωση που είχε στον Σημίτη, τον καλεί στην Αμερική. Πράγματι λοιπόν, πηγαίνει στην Αμερική, και κατεβαίνοντας το βράδυ από το αεροπλάνο, τον πιάνει ο Clinton και αρχίζει να του δείχνει τα αξιοθέατα. Σε κάποια στιγμή, οι δύο πολιτικοί φτάνουν κάτω από το άγαλμα της ελευθερίας, όπου ένας τύπος την έχει βγάλει έξω και κατουράει στη βάση του αγάλματος. Αμέσως ο Σημίτης αρχίζει να γελάει και λέει στον Clinton.. - So, we Greeks are pathetic eh? Look what he s doing over there.. Ο Clinton το βλέπει, και εξοργισμένος τρέχει προς το μέρος του τύπου φωνάζοντας .. - HEY YOU, WHAT DO YOU THINK YOU ARE DOING ?? GET OUT OF HERE NOW! Και ο τύπος.. - Αντε γαμήσου ρε μαλάκα!!


Δάσκαλος και μαθητής

-Τι είπε ο δάσκαλος καμικάζι, στο μαθητή καμικάζι; 

Μάθε καλά τι κάνω γιατί θα το κάνω μόνο μια φορά...


ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ;

Γιατί δεν έχουν πόδια.

ΦΤΥΣΤΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ

Βγάζει μιά μαμά βόλτα το νεογέννητο με το καροτσάκι και πετυχαίνει μία φίλη της.
Κοιτάει η φίλη το μωρό, σκύβει, κοιτάει το μωρό και λέει:
- Μπουκιά και συχώριο, το μωράκι σου! Και φτυστός ο πατέρας του!
- Ναι το ξέρω, λέει η περήφανη μαμά. Αλλά θα προτιμούσα να έμοιαζε και λιγάκι του άντρα μου!

WALL STREET

Wall Street

Μια φορά και έναν καιρό σ' ένα χωριό, ένας άντρας ο Χάρης ανακοίνωσε στους χωρικούς ότι θα αγόραζε μαϊμούδες προς 10 δολάρια τη μία. Ξέροντας οι χωρικοί ότι υπήρχαν πολλές μαϊμούδες γύρω στο δάσος πήγαν και τις έπιασαν. Ο Χάρης αγόρασε χιλιάδες προς 10 δολάρια τη μία όπως είπε. Οι μαϊμούδες όμως λιγόστευσαν στο γύρω δάσος, και ήταν πιο δύσκολο να βρεις μία, και γι'αυτό οι χωρικοί σταμάτησαν να κυνηγάνε μαϊμούδες.

Ο Χάρης ξαναανακοινώνει ότι θα αγόραζε μαϊμούδες για 20 δολάρια τη μία. Οι χωρικοί έτρεξαν και έπιασαν και άλλες μαϊμούδες. Σύντομα όμως οι μαϊμούδες λιγόστεψαν κι άλλο, οι χωρικοί επέστρεψαν στα κτήματά τους.

Ο Χάρης ανακοινώνει πάλι ότι επειδή δεν υπάρχουν πλέον πολλές μαϊμούδες θα αγόραζε τη μία προς 25 δολάρια. Οι χωρικοί πιάνουν και τις λίγες που έμειναν.

Ο Χάρης τούς λέει: "Καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχουν πλέον παρά ελάχιστες
μαϊμούδες γι' αυτό και εγώ θα σας δώσω 50 δολάρια τη μία. Αλλά επειδή πρέπει να φύγω για την πόλη για δουλειές θα αναλάβει την αγοροπωλησία ο βοηθός μου.

Ο βοηθός φωνάζει τους χωρικούς και τους λέει.
"Κοιτάξτε τι έκανε ο Χάρης. Γέμισε ένα στάβλο γεμάτο με μαϊμούδες, θα σας τις πουλήσω εγώ για 35 δολάρια τη μία και όταν γυρίσει ο Χάρης τού τις πουλάτε εσείς για 50 δολάρια τη μία."
Οι χωρικοί στριμώχτηκαν μάζεψαν όλες τις οικονομίες τους και αγόρασαν όλες τις μαϊμούδες.

Δεν ξαναείδαν ούτε τον βοηθό ούτε τον Χάρη.

ΠΗΓΗ : "   http://asteiakia.gr    " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου