ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Τροπολογία για το Aσφαλιστικό των ενστόλων κατατέθηκε από 20 βουλευτές...



Τροπολογία για το ασφαλιστικό των ενστόλων κατατέθηκε χθές στο πολυνομοσχέδιο, από 20 βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας (19 βουλευτές της Ν.Δ και 1 βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ). 
Με την τροπολογία προτείνεται στην κυβέρνηση να δώσει στους φορείς επικουρικής ασφάλισης των ενστόλων περιθώριο μέχρι το τέλος του έτους, προκειμένου στο μεταξύ να δημιουργήσουν δικό τους Ν.Π.Ι.Δ. και να εξαιρεθούν από την υποχρεωτική υπαγωγή στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης.Σύμφωνα με την τροπολογία, η δημιουργία του Ν.Π.Ι.Δ.θα γίνει μετά τη σύμφωνη γνώμη των αντιπροσωπευτικότερων οργανώσεων των κλάδων ασφαλισμένων και μετά από την εκπόνηση αναλογιστικής μελέτης......>>
Ο Αθανάσιος Νταβλούρος που υπογράφει δεύτερος την τροπολογία μετά τονΔημήτρη Κυριαζίδη, ερωτηθείς από δημοσιογράφους, είπε ότι στόχος της τροπολογίας είναι, εφόσον το Tαμείο των ενστόλων έχει τις προϋποθέσεις βιωσιμότητας, να εκχωρηθεί στους ενστόλους και το δικαίωμα να αποφασίσουν, όπως και άλλες επαγγελματικές ομάδες, αν θα μεταφέρουν την επικουρική τους ασφάλιση στο Ε.Τ.Ε.Α. ή σε Ν.Π.Ι.Δ. 
Ο βουλευτής ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει λάβει γνώση της τροπολογίας και οι βουλευτές που υπογράφουν την τροπολογία είναι πλέον αισιόδοξοι ότι θα υπάρξει λύση. 
Την τροπολογία υπογράφουν οι βουλευτές Δημήτρης Κυριαζίδης, Αθανάσιος Νταβλούρος, Μιχάλης Κασσής, Ασημίνα Σκόνδρα, Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, Κωνσταντίνος Σκρέκας, Χρήστος Κέλλας, Γιάννης Καράμπελας, Ελένη Μακρή Θεοδώρου, Δημήτρης Χριστογιάννης, Ανδρέας Μαρίνος, Ιωάννης Πασχαλίδης, Παύλος Βογιατζής, Ασπασία Μανδρέκα, Γεωργία Μπατσαρά, Παναγιώτα Ιακωβίδου, Μάξιμος Σενετάκης, Γιώργος Γεωργαντάς, Μενέλαος Βλάχβεης και Γιώργος Δεικτάκης. ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου