ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ)...


Περισσότεροι από 6 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων αποκτούν σταδιακά πρόσβαση από σήμερα Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014 στα εκκαθαριστικά του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ)
Οι ιδιοκτήτες (οι ίδιοι οι φορολογούμενοι ή εκπρόσωποί τους π.χ λογιστές) θα πρέπει, με τους κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet, να επισκέπτονται την ιστοσελίδα, ώστε να μπορέσουν να βρουν την πράξη διοικητικού προσδιορισμού ΕΝΦΙΑ. 
Η πρώτη δόση του φόρου πρέπει να καταβληθεί μέχρι και την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014. 
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να μπουν στο http://www.gsis.gr/gsis_site και αφού συνδεθούν στο λογαριασμό τους, να μπουν στην ενότητα «Στοιχεία Οφειλών Εκτός Ρύθμισης»........>>
Οι προθεσμίες πληρωμής των πέντε (5) δόσεων: 
Η 1η δόση θα πρέπει να πληρωθεί έως τις 29-08-2014.
Η 2η δόση θα πρέπει να πληρωθεί έως τις 30-09-2014. 
Η 3η δόση θα πρέπει να πληρωθεί έως τις 31-10-2014. 
Η 4η δόση θα πρέπει να πληρωθεί έως τις 28-11-2014. 
Η 5η δόση θα πρέπει να πληρωθεί έως τις 31-12-2014. 
Προσοχή: 
Η «Ταυτότητα Οφειλής» ακολουθεί την οφειλή μέχρι την εξόφλησή της. Μπορείτε να πληρώνετε μέρος ή το σύνολο αυτής, κάνοντας χρήση των τρόπων πληρωμής που διαθέτουν οι συνεργαζόμενες με το Υπουργείο Οικονομικών τράπεζες και τα ΕΛ.ΤΑ. 
Τα 9 πρώτα ψηφία της Τ.Ο. αντιστοιχούν στον Α.Φ.Μ. σας. 
Για την αποφυγή λαθών, παρακαλούμε να ελέγχετε την απόδειξη πληρωμής που λαμβάνετε από την Τράπεζα ή τα ΕΛ.ΤΑ., ως προς την αναγραφή της σωστής Τ.Ο.

1 σχόλιο:

  1. Kαλημέρα Μιχάλη από φόρους αλο τίποτα σαν τα πουκάμισα που αλλάζει κάποιος όταν τα έχει πολλά θα πω κάτι η μισή Έλληνες είναι άνεργοι και η υπόλοιποι δουλεύουν 12 ώρες μήπως λέω θα έπρεπε να γίνει κάτι για τους ανέργους σκέψη κάνω αν δουλεύαμε όλοι όλοι στη χώρα δεν θα είχε πρόβλημα
    Καλημέρα και καλή σου δύναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή