ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τις μίνι κρίσεις, Στη Βουλή το Π.Δ με το νέο οργανόγραμμα, Όλο το παρασκήνιο με τις επιστροφές αξιωματικών

BackΒρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ  ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τις μίνι κρίσεις, Στη Βουλή το Π.Δ με το νέο οργανόγραμμα, Όλο το παρασκήνιο με τις επιστροφές αξιωματικών

Δευτέρα, 18 Αύγουστος 2014 12:44

ΠΗΓΗ :  "  http://www.bloko.gr    " 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τις μίνι κρίσεις, Στη Βουλή το Π.Δ με το νέο οργανόγραμμα, Όλο το παρασκήνιο με τις επιστροφές αξιωματικών
Το αργότερο την Πέμπτη, χωρίς όμως να μπορεί ν' αποκλειστεί η προοπτικιή η διεξαγωγή ακόμη κι εντός της ημέρας ή αύριο, θα γίνουν οι μίνι κρίσεις στην αστυνομία, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά και ν' "αδειάσουν" οι πλεονάζουσες θέσεις όπως προκύπτουν- διαμορφώθηκαν με το νέο νόμο της αναδιάρθρωσης.  

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης του bloko.gr νωρίς το
πρωί ο υπουργός δημόσιας τάξης κατέθεσε στην Βουλή το Π.Δ. με τις νέες οργανικές θέσεις, προκειμένου να προωθηθεί προς την γραμματεία της κυβέρνησης κι από εκεί στην προεδρία της Δημοκρατίας ώστε να πάρει υπογραφή και να γίνουν άμεσα οι νέες τοποθετήσεις ή και κάποιες αντικαταστάσεις.
Όπως έχει γράψει από χθες το bloko.gr πρόκειται να "καθοριστούν οι νέοι επιθεωρητές νότιας και βόρειας Ελλάδας που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι οι αντιστράτηγοι Ηλίας Γεωργόπουλος και Μανώλης Κατριαδάκης αντίστοιχα, με το τελευταίο όμως να μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, καθώς συγκρατεί ως αρμόδιος "επισπεύδων" τα πολύ σημαντικά θέματα του κλάδου αλλοδαπών, έχοντας ως αναπληρωτή βοηθό του στη συμπρωτεύουσα τον κ. Χόνδρο."
Κρατείστε ωστόσο αυτό που γράψαμε την 1η Αυγούστου και κυρίως την τελευταία πρόταση της παραγράφου. "Ορφανές" νέες γενικές αστυνομικές διευθύνσεις ή περιφέρειες, είναι πλέον αυτές με έδρα τη Θεσσαλονίκη, τη Λαμία και την Πάτρα, όπου θα υπάρξει τοποθέτηση υποστράτηγων, ενώ δεν αποκλείεται και μια μετακίνηση έκπληξη προς ... τη ΓΑΔΑ."
Σε άλλο σχετικό ρεπορτάζ την περασμένη Τετάρτη στις 13 του μήνα ( ΕΔΩ ) με σχετικό ρεπορτάζ με τίτλο " Οι μίνι κρίσεις και οι "κυοφορούμενες" - φημολογούμενες ηχηρές επιστροφές ", γράφαμε ότι: "Μέσα σ'όλο τον ορυμαγδό των σεναρίων "κυοφορούνται" και δύο μεγαλεπίβολα ηχηρές επιστροφές- επαναφορές διακεκριμένων αναμφίβολα αξιωματικών σε θέσεις που κατείχαν μέχρι τις τελευταίες κανονικές κρίσεις. Παρότι ανεπίσημα οι πιθανότητες αυτές δεν επαληθεύονται αν και όχι με ... σθεναρό τρόπο, οφείλουμε να τις υποσημειώσουμε. "
Όπως πολύ έντονα φημολογείται τις τελευταίες ημέρες θα πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανή η επάνοδος του κ. Μιχαιρίνα στη ΓΑΔΑ, ενώ μάλλον η περίπτωση της επιστροφής του κ. Τζοΐτη στην αντιτρομοκρατική, που και αυτό συζητήθηκε, φαίνεται πλέον ως πολύ απομακρυσμένη.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου