ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Αντ. Σαμαράς: «Η κυβέρνηση δεν πάει διακοπές»

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

08/08/2014
«Η κυβέρνηση δεν πάει διακοπές», είπε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στους υπουργούς του κατά την συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου χτες το απόγευμα, με αντικείμενο τον ορισμό της νέας ηγεσία των Ανώτατων Δικαστηρίων.

Ο κ. Σαμαράς σημείωσε πως οι υπουργοί μπορούν να κάνουν ολιγοήμερη ανάπαυλα, έχοντας όμως προηγουμένως ενημερώσει τον Γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Φώτη Καημενάκη για το πόσες ημέρες θα λείπουν και που θα βρίσκονται, ενώ θα έχουν εξασφαλίσει ότι τα υπουργεία θα λειτουργούν κανονικά με τους υφυπουργούς και τους γενικούς γραμματείς.
Σε ότι αφορά τη νέα ηγεσία των Ανώτατων Δικαστηρίων, νέος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου ορίστηκε ο αρχαιότερος αντιπρόεδρος κ. Αθανάσιος Κουτρουμάνος, πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου ο κ. Νίκος Αγγελάρας και στο Συμβούλιο της Επικρατείας ο κ. Μιχάλης Ζυμής. Αντιπρόεδροι του Αρείου Πάγου ορίστηκαν οι κ.κ. Βιολέττα Κυτέα, Βασιλική Θάνου, Γεώργιος Γεωργέλης Παναγιώτης Ρουμπής. Αντιπρόεδροι Ελεγκτικού Συνεδρίου οι κ.κ. Χρυσούλα Καραμαδούκη, Μαρία Βλαχάκη, Νικόλαος Μηλιώνης και Άννα Λιγομένου.

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ    " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου