ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Βοήθησε να παραδώσουμε το πιο σημαντικό ψήφισμα του Avaaz

Αγαπητές φίλες και φίλοι, 

Η τεράστια κινητοποίηση του Σεπτεμβρίου για το κλίμα μας έχει αρχίσει να φουντώνει. Μέσα σε λίγες μέρες, εκατοντάδες νέες δράσεις ξεκίνησαν να οργανώνονται σε όλο τον κόσμο! Όσο μεγαλύτερη η προσέλευση, τόσο μεγαλύτερο αντίκτυπο θα έχουμε. 

Κάνε κλικ τώρα για να δηλώσεις συμμετοχή σε μια δράση κοντά σου ή για να οργανώσεις τη δική σου: 


https://secure.avaaz.org/el/event/climate/?source=blast&cl=5804633692&v=45216 

2097 δράσεις ως τώρα!

Κάνε κλικ για να βρεις μια δράση κοντά σου






Σε λίγες μέρες, όταν οι παγκόσμιοι ηγέτες συναντηθούν στην έκτακτη σύνοδο κορυφή του ΟΗΕ για το κλίμα, εμείς οι πολίτες του κόσμου θα τους στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: ήρθε η στιγμή να πατήσουμε φρένο στο κατρακύλισμά μας προς την κλιματική καταστροφή και να αρχίσουμε τη μετάβαση των οικονομιών μας σε 100% πράσινη, καθαρή ενέργεια. Αν ο καθένας και καθεμιά από εμάς συμμετέχει, μπορούμε να κάνουμε την 21η Σεπτέμβρη την ημέρα που ο κόσμος δε θα ξεχάσει ποτέ: τη μεγαλύτερη ημέρα δράσης για την κλιματική αλλαγή στην ιστορία. 

https://secure.avaaz.org/el/event/climate/?source=blast&cl=5804633692&v=45216 

Με ελπίδα, 

Oli, Allison, Luca, Ricken, Nataliya, Uilleam, Alaphia κι ολόκληρη η ομάδα του Avaaz

 


Το Avaaz είναι ένα κίνημα 38 εκατ. πολιτών απ’όλο τον κόσμο
 το οποίο αγωνίζεται για να διασφαλίσει ότι οι απόψεις και οι αξίες των λαών του κόσμου όχι μόνο ακούγονται, αλλά και διαμορφώνουν παγκόσμιες πολιτικές αποφάσεις. (Η λέξη ‘Avaaz’ σημαίνει ‘φωνή’ ή ‘τραγούδι’ σε πολλές γλώσσες.) Τα μέλη του Avaaz βρίσκονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη και η ομάδα μας είναι διασκορπισμένη σε 18 χώρες και 6 ηπείρους, και λειτουργεί σε 17 γλώσσες. Μάθε περισσότερα για τις μεγαλύτερες εκστρατείες του Avaaz εδώ (στα Αγγλικά), ή ακολούθα μας στο Facebook και το Twitter.

Λαμβάνεις αυτό το email επειδή στις 2014-04-09 υπέγραψες το ψήφισμα "" χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email: mantasmix@gmail.com.
Για να βεβαιωθείς ότι τα emails από το Avaaz εμφανίζονται στα εισερχόμενά σου, παρακαλούμε πρόσθεσε το avaaz@avaaz.org στις επαφές σου. Αν θέλεις να αλλάξεις το email σου, τη γλώσσα ή άλλα στοιχεία σου επικοινώνησε μαζί μας ή αν θέλεις να σταματήσεις να λαμβάνεις emails κάνε κλικ εδώ.


Αν θέλεις να επικοινωνήσεις με το Avaaz, παρακαλούμε μην απαντήσεις σ’αυτό το email. Αντ'αυτού, γράψε μας μέσω αυτής της σελίδας: www.avaaz.org/el/contact ή πάρε μας τηλ. στο +1-888-922-8229 (ΗΠΑ).






ΠΗΓΗ :  Oliver MacColl - Avaaz
Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη Oliver MacColl - Avaaz
avaaz@avaaz.org



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου