ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Η "ΑΛΛΗ" ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΗ Δ.Ε.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!


Το φιλότιμο των αστυνομικών και την αυταπάρνηση των πυροσβεστών, που δίνουν μάχη για την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών, εξήρε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας, εγκαινιάζοντας τα περίπτερα της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. 

Στον χαιρετισμό του στα εγκαίνια του πληροφοριακού κέντρου της ΕΛ.ΑΣ ο υπουργός μετέφερε τη βούλησή του για την οικοδόμηση μιας αστυνομίας «που ακούει τον πολίτη».  
Ακόμη, δεσμεύθηκε πως «τα δίκαια αιτήματα των αστυνομικών σε όλα τα επίπεδα, τα οποία απορρέουν και από τη δικαίωσή τους στο Συμβούλιο της Επικρατείας, θα αρχίσουν να υλοποιούνται σε μεγάλο βαθμό και άμεσα»......>> 
Λίγο αργότερα, εγκαινιάζοντας το περίπτερο της Πυροσβεστικής, ο κ. Κικίλιας διαβίβασε στον αρχηγό του Σώματος, αντιστράτηγο Βασίλη Παπαγεωργίου, την ευγνωμοσύνη της κυβέρνησης για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέλαβαν φέτος οι πυροσβέστες στη «μάχη» με τις φωτιές για την προστασία των πολιτών, των περιουσιών τους και του φυσικού πλούτου της χώρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου