ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: 2χρονο παιδί πέφτει στις ράγες το τρένου – Μεθυσμένοι οι γονείς του! [FULL] Baby Carriage Falls Onto Train Tracks In Melbourne | Toddler Esca...

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma      "  

Posted: Σεπτεμβρίου 17, 2014 at 1:15 μμ, Last Updated: 
treno1
Απίστευτο και όμως αληθινό… Η ανευθυνότητα κάποιων γονιών ξεπερνάει κάθε όριο και σοκάρει! Ευτυχώς, άγιο είχε το 2χρονο παιδάκι, το οποίο κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή σώθηκε από τις γραμμές τρένουσε ένα σιδηροδρομικό σταθμό στην Αυστραλία.

Οι γονείς του, όπως αποδείχθηκε και όπως μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης της χώρας, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ τη στιγμή του περιστατικού!
Σε στιγμιότυπα από το βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας του σταθμού και παρουσιάζει το pentapostagma.gr, φαίνεται το καρότσι, στο οποίο ήταν δεμένο με ζώνη ασφαλείας το μωρό, να ξεφεύγει από τον έλεγχο της μητέρας και να πέφτει στις ράγες του τρένου.
Αμέσως φαίνεται η γυναίκα να κατεβαίνει στις ράγες και περαστικοί να σπεύδουν να τη βοηθήσουν. Ένας από τους περαστικούς δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό 7 News πως η γυναίκα ήταν σε κατάσταση σοκ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Herald Sun, όταν οι αστυνομικές αρχές ανέκριναν τους γονείς διαπίστωσαν ότι αμφότεροι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Το βρέφος, ευτυχώς, υπέστη μόνο ελαφρά τραύματα στο πρόσωπο, σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας.
Δείτε το βίντεο…






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου