ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΝ








Όταν οι Έλληνες καινοτομούν..

 ‘’Παρόλο που δεν έχουν τα απαραίτητα κεφάλαια για να στήσουν την επιχείρησή τους , να καταφέρουν να βγουν από το τέλμα της ανεργίας και να κάνουν το χόμπι επάγγελμα, οι συντελεστές της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας mynima-hellas.com δεν το βάζουν κάτω και επιλέγουν έναν καινοτομικό τρόπο χρηματοδότησης’’.

-Crowdfunding-



  Έναν πρωτότυπο τρόπο χρηματοδότησης διάλεξαν κάποιοι συμπολίτες μας για να ξεπεράσουν την κρίση και να βρουν τα απαραίτητα χρήματα που χρειάζονται για να στήσουν την επιχείρησή τους. Πρόκειται για το λεγόμενο Crowdfunding. Μέσα απ’ τις σελίδες αυτού του είδους χρηματοδότησης, ένας υποψήφιος νέος επιχειρηματίας, μπορεί να ζητήσει τα χρήματα που απαιτούνται για τη δημιουργία της εταιρείας του. Το μόνο που χρειάζεται είναι η δημιουργία ενός Project όπου παρουσιάζει το βασικό περιεχόμενο της ιδέας του, αλλά και το κόστος υλοποίησής της. Η λογική του Crowdfunding είναι ευρέως γνωστή στις ΗΠΑ, αλλά σχεδόν άγνωστη για τους ανθρώπους στην Ελλάδα. Αυτό όμως δεν φαίνεται να πτόησε τους ανθρώπους της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας mynima-hellas.com, οι οποίοι τρέχουν ήδη την εκστρατεία τους στο γνωστό crowdfunding siteindiegogo.com(https://www.indiegogo.com/projects/mynima-hellas-com-support-us-to-set-up-our-company/x/8806536)  και  με κείμενό τους( όπου έχει αναρτηθεί στο project τους) απευθύνονται για τη στήριξή της ευρέως στο αμερικανικό κοινό, αλλά και στους έλληνες της ομογένειας.
Δείτε παρακάτω το κείμενο.     

Λίγα λόγια για εμάς
 Δημιουργήσαμε την ειδησεογραφική ιστοσελίδα mynima-hellas.com πριν από περίπου 4 χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα κι έπειτα από πολύ προσωπικό αγώνα του καθενός από εμάς και πολλές, διαφόρων ειδών δυσκολίες, καταφέραμε μέχρι σήμερα αφενός το εν λόγω site να αποκτήσει σημαντική επισκεψιμότητα και αφετέρου, οι αναγνώστες να μπορούν  να ενημερωθούν σχεδόν για όλα τα θέματα που τους ενδιαφέρουν. Απ’  τα πολιτικά και οικονομικά νέα , μέχρι τα αθλητικά και τα νέα που αφορούν τον πολιτισμό. Πλέον, το site μας σύμφωνα με τα στοιχεία του google analytics, έχει καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες  και πιστούς-σταθερούς αναγνώστες και φίλους.
Η Φιλοσοφία μας 
Η φιλοσοφία μας μπορεί να συνοψισθεί στην εξής φράση:
Οι Ειδήσεις όπως είναι.
 Στο site μας, οι ειδήσεις αναρτώνται ακριβώς όπως στέλνονται απ’ τους συνεργαζόμενους δημοσιογράφους, τους φίλους, τους αναγνώστες, χωρίς παρεμβάσεις, σχολιασμούς και λογοκρισία. Κανείς μπορεί να στείλε για δημοσίευση μια ευρεία γκάμα θεμάτων που θέλει να μοιραστεί μαζί μας. Από ρεπορτάζ που σχετίζονται με τα ποικίλα θέματα της καθημερινής ζωής, μέχρι μια απλή εικόνα φυσικού τοπίου που του άρεσε και την τράβηξε με τη φωτογραφική του μηχανή!

Το Όραμά μας
 Το όραμά μας είναι οι άνθρωποι απ’ την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, να απολαμβάνουν την ελευθερία που τους προσφέρει το site μας και να γίνουμε το καταφύγιο των αναγνωστών που διψούν για ελεύθερη έκφραση και ανεξάρτητη-αντικειμενική ενημέρωση, χωρίς περιορισμούς.
  Όλοι να δημοσιεύουν (άρθρα, ρεπορτάζ κ.α) και να εκφράζουν ανοιχτά κι ελεύθερα τις απόψεις τους, δημιουργώντας έναν ηλεκτρονικό χώρο όπου θα υπάρχει πραγματική πολυφωνία, παρρησία και εν τέλει, δημοκρατία του λόγου.
 Για ποιο λόγο ζητάμε τη στήριξή σας
 Η ιστοσελίδα μας είναι ανεξάρτητη και δεν χρηματοδοτείται από κανέναν. Μέχρι και σήμερα λόγω οικονομικών δυσκολιών δεν έχουμε συστήσει εταιρεία. Ως εκ τούτου, δεν έχουμε έσοδα και λειτουργούμε με βάση την εθελοντική μας δράση, αφιερώνοντας αρκετές ώρες ενασχόλησης, χωρίς να αμειβόμαστε.
 Ο στόχος μας είναι λοιπόν σε πρώτη φάση( ως γνωστόν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός) να κάνουμε τη mynima-hellas.com επαγγελματικό site το οποίο θα έχει έσοδα(πχ μέσω τοποθέτησης διαφημίσεων στο εσωτερικό του) και θα μπορεί να πληρώνει τους συνεργάτες του και τους εργαζόμενούς του(νυν και μελλοντικούς). Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε μια εκστρατεία χρηματοδότησης (crowdfunding) στο indiegogo.com.
 Εδώ είναι που χρειαζόμαστε τη δική σας συμβολή. Θέλουμε τη στήριξή σας για να κάνουμε απλά την αρχή, συγκεντρώνοντας τα χρήματα για τα έξοδα της ίδρυσης και οργάνωσης της εταιρείας μας.
 Πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να δείτε την καμπάνια μας στοindiegogo.com και να μας υποστηρίξετε κάνοντας υπέρ μας μια δωρεά ανεξαρτήτως ποσού(επιλέγοντας contribute now ( https://www.indiegogo.com/projects/mynima-hellas-com-support-us-to-set-up-our-company/x/8806536).
httpsHYPERLINK"https://www.indiegogo.com/projects/ynima-ellas-com-support-us-to-set-up-our-company"://HYPERLINK"https://www.indiegogo.com/projects/ynima-ellas-com-support-us-to-set-up-our-company"wwwHYPERLINK"https://www.indiegogo.com/projects/ynima-ellas-com-support-us-to-set-up-our-company".HYPERLINK"https://www.indiegogo.com/projects/ynima-ellas-com-support-us-to-set-up-our-company"indiegogoHYPERLINK"https://www.indiegogo.com/projects/ynima-ellas-com-support-us-to-set-up-our-company".HYPERLINK"https://www.indiegogo.com/projects/ynima-ellas-com-support-us-to-set-up-our-company"comHYPERLINK"https://www.indiegogo.com/projects/ynima-ellas-com-support-us-to-set-up-our-company"/HYPERLINK"https://www.indiegogo.com/projects/ynima- ellas-com-support-us-to-set-up-our-company"projectsHYPERLINK"https://www.indiegogo.com/projects/ynima-ellas-com-support-us-to-set-up-our-company"/HYPERLINK"https://www.indiegogo.com/projects/ynima-ellas-com-support-us-to-set-up-our-company"ynimaHYPERLINK"https://www.indiegogo.com/projects/ynima-ellas-com-support-us-to-set-up-our-company"-HYPERLINK"https://www.indiegogo.com/projects/ynima-ellas-com-support-us-to-set-up-our-company"ellasHYPERLINK"https://www.indiegogo.com/projects/ynima-ellas-com-support-us-to-set-up-our-company"-HYPERLINK"https://www.indiegogo.com/projects/ynima-ellas-com-support-us-to-set-up-our-company"comHYPERLINK"https://www.indiegogo.com/projects/ynima-ellas-com-support-us-to-set-up-our-company"-HYPERLINK"https://www.indiegogo.com/projects/ynima-ellas-com-support-us-to-set-up-our-company&q uot;supportHYPERLINK"https://www.indiegogo.com/projects/ynima-ellas-com-support-us-to-set-up-our-company"-HYPERLINK"https://www.indiegogo.com/projects/ynima-ellas-com-support-us-to-set-up-our-company"usHYPERLINK"https://www.indiegogo.com/projects/ynima-ellas-com-support-us-to-set-up-our-company"-HYPERLINK"https://www.indiegogo.com/projects/ynima-ellas-com-support-us-to-set-up-our-company"toHYPERLINK"https://www.indiegogo.com/projects/ynima-ellas-com-support-us-to-set-up-our-company"-HYPERLINK"https://www.indiegogo.com/projects/ynima-ellas-com-support-us-to-set-up-our-company"setHYPERLINK"https://www.indiegogo.com/projects/ynima-ellas-com-support-us-to-set-up-our-company"-HYPERLINK"https://www.indiegogo.com/projects/ynima-ellas-com-support-us-to-set-up-our-company"upHYPERLINK"https://www.indiegogo.com/proj ects/ynima-ellas-com-support-us-to-set-up-our-company"-HYPERLINK"https://www.indiegogo.com/projects/ynima-ellas-com-support-us-to-set-up-our-company"ourHYPERLINK"https://www.indiegogo.com/projects/ynima-ellas-com-support-us-to-set-up-our-company"-HYPERLINK"https://www.indiegogo.com/projects/ynima-ellas-com-support-us-to-set-up-our-company"company
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο παρακάτω email για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.
SupportHYPERLINK "mailto:Support@mynima-hellas.com"@HYPERLINK "mailto:Support@mynima-hellas.com"mynimaHYPERLINK "mailto:Support@mynima-hellas.com"-HYPERLINK "mailto:Support@mynima-hellas.com"hellasHYPERLINK "mailto:Support@mynima-hellas.com".HYPERLINK "mailto:Support@mynima-hellas.com"com.
 Εδωειναιτοlink toy βιντεοστοyoutube : Crowdfunding-mynima-hellas.com- live Indiegogo 13-10-2014/13-12-2014   https://www.youtube.com/watch?v=vBXpa7Lc5Ug
Εδω ο κώδικας banner
 <iframe src="https://www.indiegogo.com/project/mynima-hellas-com-support-us-to-set-up-our-company/embedded/8806536"width="222px" height="445px" frameborder="0" scrolling="no"></iframe> 
ΠΗΓΗ : "   Cosmos Επικοινωνια

cm
@cosmosep.gr    "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου