ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Κάψτε το λίπος με αυτό το εκπληκτικό ποτό!

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: Νοεμβρίου 6, 2014 at 7:40 μμ, Last Updated: 
κάψτε-το-λίπος
Προσπαθείτε διακαώς να χάσετε κιλά και περιττό λίπος, αλλά έχετε απογοητευτεί γιατί τίποτα δεν φέρνει αποτελέσματα;
Ένα εύκολο στην παρασκευή του ποτό ίσως σας οδηγήσει στην επιθυμητή απώλεια κιλών και λίπους. Μπορεί να μην σας αρέσει η γεύση του, αλλά ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που το κατανάλωσαν ανέφεραν ότι χάρη σε αυτό το ποτό έχασαν τα παραπανίσια κιλά και έκαψαν αποτελεσματικότερα το περιττό λίπος:

— Αυτά είναι τα συστατικά που απαιτούνται για την προετοιμασία αυτού του ποτού:
  • 1 κουταλιά της σούπας χυμός μήλου
  • 1 κουταλιά της σούπας τριμμένη πιπεριά τσίλι (σ.σ. pentapostagma.gr –  chili pepper)
  • Ξύσμα λεμονιού και χυμός λεμόνι (χρησιμοποιήστε 1 λεμόνι)
— Μέθοδος παρασκευής:
Αρχικά, ξεφλουδίστε το λεμόνι και στη συνέχεια καλύψτε τη φλούδα του λεμονιού με 240ml ζεστού νερού.
Αφήστε το νερό και το ξύσμα λεμονιού για 10 λεπτά, και στη συνέχεια προσθέστε τον χυμό λεμονιού, την τριμμένη πιπεριά τσίλι και τον χυμό μήλου. Ανακατέψτε καλά το μίγμα πριν από κάθε γουλιά. Καταναλώστε αυτό το ρόφημα μετά από κάθε γεύμα.
Τι κάνει αυτό το ρόφημα τόσο καλό και αποτελεσματικό;
Η τριμμένη πιπεριά τσίλι μπορεί να αυξήσει και να ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό μας και το πεπτικό μας σύστημα. Επίσης, μπορεί να αυξήσει τον ρυθμό του καψίματος των θερμίδων. Πιο συγκεκριμένα, οι πιπεριές τσίλι περιέχουν το συστατικό που ονομάζεται καψαϊκίνη. Το εν λόγω συστατικό ενεργοποιεί το νευρικό μας σύστημα παράγοντας θερμότητα εντός του οργανισμού. Η συγκεκριμένη θερμότητα ενεργοποιεί και επαυξάνει τη διαδικασία καψίματος λίπους.
Τα λεμόνια περιέχουν ένα συστατικό που μπορεί να επιβραδύνει την αποθήκευση λίπους. Η φλούδα του φρούτου του λεμονιού περιέχει την ουσία πολυκοζανόλη, με υπολιπιδαιμική δράση. Η συγκεκριμένη ουσία είναι πολύ ωφέλιμη και αποτελεσματική για το κάψιμο λίπους.
Τέλος, αν καταναλώνετε με μέτρο και χυμό μήλου, μπορείτε να ενισχύσετε και να βοηθήσετε σημαντικά τη διαδικασία καψίματος λίπους.
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου