ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΝΑΥΠΛΙΟ: Παρουσίαση Ομάδος " ΖΕΥΣ " της Πολεμικής Αεροπορίας με F-16.

Θα δείτε αρκετά video από την παρουσίαση της Ομάδος " ΖΕΥΣ " με F-16 στις επόμενες αναρτήσεις. Η κάθε μία έχει το κάτι ξεχωριστό. Προσπάθησα να σας αναρτήσω τα καλύτερα video από αυτή την πάρα πολύ ωραία Παρουσίαση που πρέπει να αισθανόμαστε υπερήφανοι για τους πιλότους που έχει η Ελλάδα μας. 

Μερικά από τα video θα αναρτηθούν άλλη ώρα της ημέρας
 ( Δευτέρα ) ή την επομένη  ημέρα ( Τρίτη ). 



Επίσης έχουν κοινοποιηθεί και στους φίλους του face book   όχι μόνο οι δικές μου αναρτήσεις αλλά και από άλλους επαγγελματίες ώστε να δείτε και ολόκληρη αυτή την πολύ ωραία παρουσίαση. 




Παρουσίαση της Ομάδος " ΖΕΥΣ " της Πολεμικής Αεροπορίας με F - 16  λόγω εορτασμού 192 Επετείου της Απελευθερώσεως της Πόλεως Ναυπλίου από τον Τουρκικό Ζυγό. 

Το Ναύπλιο σήμερα εορτάζει, τυχαίνει η εορτή του Αγίου Ανδρέα όπου την ημέρα αυτή ο Στάϊκος Σταϊκόπουλος πήρε το Παλαμήδι από τους Τούρκους. Λέω τυχαίνει διότι έχει ορισθεί  οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της αλώσεως του Παλαμηδίου να εορτάζονται κάθε χρόνο τελευταία Κυριακή του μηνός Νοεμβρίου και αυτή φέτος συμπίπτει με την εορτή του Αγίου Ανδρέα όπου μέσα στο κάστρο υπάρχει το εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα.  


΄Ολα τα video έχει τραβηχτεί από ερασιτέχνη. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου