ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Εξαλλος έγινε ο Κικίλιας στην Πάτρα -Τι προκάλεσε τον εκνευρισμό του υπουργού [βίντεο] " ΑΞΙΖΕΙ να το διαβάσετε " ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ "

Blogger : Εκτός αυτής της κινήσεως τον είδαμε και στο Ναύπλιο 30-11-2014 να χαιρετά τους συναδέλφους που ήταν στημένοι εκεί ώρες. Στα τόσα χρόνια που υπηρέτησα δεν είδα αλλά και ούτε άκουσα παρόμοιες κινήσεις απο τους Υπουργούς που διετέλεσαν στο Υ.Δ.Τ.  ΑΞΙΖΕΙ μπράβο του και ας πει ο καθένας ότι θέλει " η πράξη μετράει ". Επειδή έτυχε φέτος να βρεθώ στην ιδιαίτερη πατρίδα του το ίδιο είδα - άκουσα  εκεί και μάλιστα να κάθεται απλά στο διπλανό τραπεζάκι έτσι απλά  και να κινείτε ελεύθερα.

Και πάλι Μ Π Ρ Α Β Ο  

Εξαλλος έγινε ο Κικίλιας στην Πάτρα (EUROKINISSI)

Εξαλλος έγινε ο Κικίλιας στην Πάτρα (EUROKINISSI)
-A+A
Αλλους ζήτησε και άλλους βρήκε μπροστά του όταν πήγε στην Πάτρα ο Βασίλης Κικίλιας, γεγονός που προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό του υπουργού Δημόσιας Τάξης, με αποτέλεσμα να μιλήσει με έντονο ύφος στους επικεφαλής της τοπικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Περιφερειακό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος, Ταξίαρχο Ανδρέα Αποστολόπουλο, πριν ταξιδέψει στην Πάτρα, ο κ. Κικίλιας είχε ζητήσει να συναντηθεί με τους «απλούς» αστυνομικούς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrastora.gr.
Οταν όμως έφτασε στο Αστυνομικό Μέγαρο, διαπίστωσε ότι εκεί βρίσκονταν μόνο ανώτατοι αξιωματικοί. «Εγώ δεν ήρθα για τους αξιωματικούς που τους σέβομαι και τους τιμώ, όμως σας είπα από το τηλέφωνο πως θέλω να δω τα παιδιά τους αστυνομικούς. Όταν βρεθούν εδώ τα παιδιά για τα οποία ήρθα τότε θα μιλήσω», είπε ο υπουργός και εκνευρισμένος αποχώρησε από την αίθουσα.
Μεταβείτε στην παρακάτω  πηγή (πατώντας επάνω  )  για να δείτε και το άλλο video



Πηγή: Εξαλλος έγινε ο Κικίλιας στην Πάτρα -Τι προκάλεσε τον εκνευρισμό του υπουργού [βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/180550/exallos-egine-o-kikilias-stin-patra-ti-prokalese-ton-ekneyrismo-toy-ypoyrgoy-vinteo#ixzz3KaAREyFJ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου