ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Μοιράστηκε μια ανάρτηση - "ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ, SOS !! SOS..."

 
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ,
SOS !! SOS!!
ειναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον
Παντελή Κυριακίδη!

ΠΑΝΑΊΑ Μ´ ΣΟΥΜΕΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕ ΝΑ ΕΦΤΆς ΤΟ ΘΆΜΑς .

Ο Παντελής, μέλος των ακαδημιών του «Δικεφάλου», είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά σε τροχαίο πριν από πέντε χρόνια (24/5/2009) στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, επιστρέφοντας μαζί με τον πατέρα του μετά από αγώνα της ομάδας των ακαδημιών του ΠΑΟΚ σε τουρνουά ποδοσφαίρου στα Βριλήσσια. Στο τραγικό τροχαίο σκοτώθηκε ο πατέρας του ενώ ο ίδιος παραμένει καθηλωμένος στο κρεβάτι σε άγρυπνο κώμα. Για να βελτιωθεί η υγεία του απαιτείται σειρά θεραπειών.
Λίγο πριν από τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 19:00, θα διεξαχθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας αλληλεγγύης προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να προχωρήσουν οι θεραπείες του 17χρονου σήμερα Παντελή Κυριακίδη που αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα μετά από τροχαίο. Ο αγώνας θα γίνει ανάμεσα στους παραγωγούς του ραδιοφωνικού σταθμού «Arena FM 89.4» και τα μέλη του club ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς στα γήπεδα F.F.F. (14oχλμ. Θεσσαλονίκης - Περαίας, στροφή αεροδρομίου).
Προκειμένου να στηριχθεί οικονομικά η οικογένεια του Παντελή Κυριακίδη, την ημέρα του αγώνα θα κυκλοφορήσουν συλλεκτικές κούπες με το νέο λογότυπο του club και το όνομα του Παντελή, αξίας 5€ ενώ το εισητήριο για τον αγώνα θα είναι προς ένα ευρώ. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις θεραπείες του Παντελή.
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ CLUB ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ.
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΗΔΗ ΚΟΥΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 5€
(ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ). ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΕΞ' ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ.
ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ & ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΟΥΠΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝHΣΤΕ ΣΤΟ 6997 15.15.15 ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΤΑΣΟΣ Ή ΣΤΕΙΛΤΕ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑ
Δικαίωμα συμμετοχής στον φιλανθρωπικό αγώνα έχουν όλοι όσοι το επιθυμούν, και από το χώρο της Λαχαναγοράς. Οι δηλώσεις θα πρέπει να γίνουν έως και την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014. Για περισσότερες πληροφορίες: 6997151515 (Τάσος Παπαϊωάννου)
1





ΠΗΓΗ : " Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη δαξιξιξιξιξιν ΞΑν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου