ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟ 2014...

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

31/12/2014
Εν μέσω έντονων πολιτικών εξελίξεων εντός και εκτός των συνόρων της Ελλάδας, ο κόσμος αποχαιρετά το 2014 και υποδέχεται το 2015. Οι... Άγιοι Βασίληδες και οι εορτασμοί δεν έλειψαν και αυτές τις ημέρες, καθώς μεγάλοι και παιδιά, σε χιονισμένες περιοχές αλλά και σε παραλίες γιόρτασαν τα Χριστούγεννα.



Ένας άνδρας ντυμένος Ντέντ Μορόζ, όπως λέγεται ο Άγιος Βασίλης της Ρωσίας, κοιμάται σε ένα λεωφορείο λίγο πριν από μία χριστουγεννιάτικη παρέλαση στο κέντρο του Μινσκ στην Λευκορωσία.






Ένα χριστουγεννιάτικο αστέρι φωτογραφίζεται μπροστά από τα χιονισμένα δέντρα στην Ελβετία, όπου καταγράφηκε ένα από τα θερμότερα φθινόπωρα στην ιστορία της. Ωστόσο, ο χειμώνας έκανε την εμφάνισή του ιδιαίτερα γρήγορα ντύνοντας στα λευκά τη χώρα.




Ένας Παλαιστίνιος ντυμένος Άγιος Βασίλης χτυπάει την καμπάνα σε Ισραηλινούς στρατιώτες κατά τη διάρκεια διαδήλωσης από Παλαιστίνιους ακτιβιστές οι οποίοι διμαρτύρονται κατά της επέκτασης των ισραηλινών εποικισμών στη Δυτική Όχθη.




Στην… παγωμένη θάλασσα του Μπράιτον στη Βρετανία βουτούν τρέχοντας Άγιοι Βασίληδες κατά την ημέρα των Χριστουγέννων. Οι κολυμβητές αγνόησαν το τοπικό συμβούλιο το οποίο προσπάθησε να ακυρώσει την εκδήλωση λόγω ανησυχιών του για θέματα υγείας και ασφάλειας.






Στην παραλία πέρασαν τα Χριστούγεννά τους κολυμβητές και σέρφερ στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.  Μάλιστα, στη συγκεκριμένη παραλία διοργανώνεται διεθνής διαγωνισμός σερφ εδώ και πολλά χρόνια.

ΠΗΓΗ :" ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ,   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου