ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

«Η χαρά να δίνεις το καλύτερο» και στις γιορτές!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

31/12/2014
Tο νέο γιορτινό διαφημιστικό σποτ της η ΑΒ είναι στον αέρα, προβάλλοντας με χιούμορ και ζεστασιά τη χαρά του να προσφέρεις το καλύτερο σε αυτούς που αγαπάς! 

Η νέα διαφημιστική εκστρατεία της ΑΒ Βασιλόπουλος, η οποία φέρει την υπογραφή της SPOT JWT, έχει ξεκινήσει από τις αρχές Οκτωβρίου και παρουσιάζει βαθιά συναισθηματικές σκηνές που βασίζονται στην ελληνική νοοτροπία και κουλτούρα. Για τους Έλληνες, το καλό φαγητό είναι απόδειξη αγάπης. Όταν μαγειρεύουν για τους δικούς τους  ανθρώπους, βάζουν  όλο το μεράκι τους, διαλέγοντας πάντα τα καλύτερα υλικά. Έτσι και οι πρωταγωνιστές της νέας καμπάνιας, πρόσωπα καθημερινά και οικεία, απολαμβάνουν να επιλέγουν, να ετοιμάζουν και να προσφέρουν τα καλύτερα σε αυτούς που αγαπούν. 
Στην εορταστική συνέχεια της επιτυχημένης διαφημιστικής εκστρατείας σε τηλεόραση και σινεμά, η ΑΒ Βασιλόπουλος μοιράζεται με τους πελάτες της την αγάπη για το καλό φαγητό και τις γιορτινές ημέρες. Οι ήρωες του νέου σποτ συγκεντρώνονται γύρω από το γιορτινό τραπέζι που έχει ετοιμαστεί με μεράκι, με τα καλύτερα υλικά και με βασικό «συστατικό» την αγάπη και μεταφέρουν σε όλους το κλίμα των Χριστουγέννων, ξυπνώντας αγαπημένες οικογενειακές αναμνήσεις!
Φέτος τα Χριστούγεννα, η ΑΒ Βασιλόπουλος μοιράζεται με τους πελάτες της την ίδια αγάπη για το καλό φαγητό, γιατί πάνω από 75 χρόνια γνωρίζει περισσότερο από τον καθένα την πραγματική…χαρά να δίνεις το καλύτερο!


ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου