ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Η Γερμανία μετατρέπεται σε μια χώρα πολλών εκατομμυρίων μεταναστών


Posted: Δεκεμβρίου 29, 2014 at 11:39 μμ, Last Updated: 
ti-metanasteusi.w_hr
Παρά το γεγονός ότι αυξάνονται οι ξενοφοβικές τάσεις στην Γερμανία, οι «ειδικοί» προειδοποιούν ότι υπάρχει ανάγκη για 32 εκατομμύρια μετανάστες κατά την επόμενη 20ετία, για να μπορέσει να διατηρήσει η Γερμανία το σημερινό βιοτικό επίπεδο. Προφανώς πρόκειται για τους ίδιους «ειδικούς» που συμβουλεύουν την γερμανίδα Καγκελάριο, η οποία είναι υπέρ μιας πολυπολιτισμικής Γερμανίας, με αρκετά εκατομμύρια πλέον μουσουλμάνους στην σύνθεση του πληθυσμού.

Ο Γερμανός οικονομολόγος και πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών με έδρα το Μόναχο, Χανς-Βέρνερ Ζιν, στις δηλώσεις που παραχώρησε στο γερμανικό περιοδικό Focus, αναφέρθηκε στην συμβολή των ξένων εργατών στην χώρα.
Ο Χανς-Βέρνερ Ζιν δήλωσε ότι οι μετανάστες, είναι αυτοί που θα κρατήσουν «όρθια» την χώρα, αν ληφθεί υπόψη ο γερμανικός πληθυσμός γερνάει συνεχώς, και η υπογεννητικότητα μαστίζει την χώρα. Ο ίδιος υπενθυμίζει ότι η Γερμανία θα χρειαστεί 32 εκατομμύρια μετανάστες κατά την επόμενη 20ετία.
Ο Γερμανός οικονομολόγος σημείωσε επίσης ότι για να «κρατηθεί» το σημερινό βιοτικό επίπεδο και το σύστημα υγείας , απαιτείται «νέος πληθυσμός» και εξειδικευμένοι μετανάστες, προειδοποιώντας ότι η γερμανική οικονομία θα καταρρεύσει, και δεν θα μπορέσουν να πάρουν τις συντάξεις τους οι συνταξιούχοι, αν δεν ληφθούν μέτρα από τώρα για το μέλλον.
Σύμφωνα με ανάλυση στο pentapostagma.gr, ο Γερμανός οικονομολόγος μας είπε ούτε λίγο ούτε πολύ , ότι ο πληθυσμός της Γερμανίας θα πρέπει να «αντικατασταθεί», με άλλους είδους , εθνικότητας , θρησκεύματος εξειδικευμένους εργάτες, από το Πακιστάν , έως την Συρία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ελλάδα, κά.
Οι Γερμανοί σε λίγα χρόνια θα αποτελούν μια μικρή ελίτ, που όλοι οι υπόλοιποι θα εργάζονται, για να έχει αυτή η ελίτ όλα τα προνόμια που «πρέπει να έχει».
Αυτό θυμίζει την Αίγυπτο του φαραώ Ραμσή του Γ’, όπου μια πολιτική , στρατιωτική και θρησκευτική ελίτ, κυβερνούσε τα εκατομμύρια των σκλάβων που δούλευαν για ένα ξεροκόμματο από το πρωί έως το βράδυ.
Τώρα θα μπορούσε να πει κάποιος εδώ στην πατρίδα μας εμάς τι μας νοιάζει; Μας νοιάζει και μας παρανοιάζει, διότι αυτό ακριβώς επιχειρείται και στην χώρας μας από το 1990 και μετά. Μόνο που στην χώρα επιχειρείται η δημιουργία μιας ακόμη πιο μικρής ελίτ, από «επιστάτες», ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα αποτελούν τους σκλάβους που θα ζουν για ένα κομμάτι ψωμί .
pentapostagma.gr


Πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2014/12/%ce%b7-%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%83%ce%b5-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b1-%cf%80%ce%bf.html#ixzz3NPv8kMev

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου