ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΕΓΙΝΕ η Πολιτειακή Ανωμαλία – ΕΚΠΛΗΡΩΘΗΚΕ το πρώτο σκέλος των όσων προέβλεψε ο Γέρων Ιωσήφ Βατοπεδινός!!! Έρχονται και τα επόμενα…;


Posted: 
Γέρων Ιωσήφ Βατοπεδινός
Γεγονός πλέον η Πολιτειακή Ανωμαλία: Η παρούσα Βουλή ΑΠΕΤΥΧΕ να εκλέξει νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κι έτσι οδηγούμαστε σε πρόωρες Εκλογές στις 25 Ιανουαρίου!!! Ο μακαριστός Γέρων Ιωσήφ το είχε προβλέψει ξεκάθαρα:
«Θα γίνει μια πολιτειακή ανωμαλία. Μόλις γίνει η πολιτειακή ανωμαλία, θα τραβήξει πίσω το κεφάλαιο. Το κεφάλαιο είναι διεθνές, εβραϊκό. Μόλις τραβήξει πίσω το κεφάλαιο, θα απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι. Η Ελλάδα τότε θα φτωχύνει και ο κόσμος θα πεινάσει. Τότε θα γίνει η πρόκληση, πάνω σε αυτή την αναμπουμπούλα.»
 
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ!!! Μένει να δούμε τι θα γίνει με τα επόμενα…!
Ακούστε το Συγκλονιστικό Ηχητικό Ντοκουμέντο – Αδιάψευστο Μάρτυρα των όσων ΠΡΟΕΙΠΕ ο Γέροντας χρόνια πριν, όταν δεν υπήρχε καν η υποψία όχι πολιτειακής ανωμαλίας, αλλά ούτε καν οικονομικής κρίσης:







hellas-orthodoxy.blogspot.gr

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2014/12/%ce%b5%ce%b3%ce%b9%ce%bd%ce%b5-%ce%b7-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b5%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae-%ce%b1%ce%bd%cf%89%ce%bc%ce%b1%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%89%ce%b8.html#ixzz3NPxF4OzM




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου