ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Μέτρα από την Τροχαία για τις Γιορτές

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

22/12/2014
Σε ισχύ τίθεται το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας των φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου.
Το μέτρο αφορά την περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων σε συγκεκριμένα τμήματα των Εθνικών Οδών.

Ειδικότερα, με στόχο την ασφαλή μετακίνηση των εκδρομέων, την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου και την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου, από 16.00-21.00 στο ρεύμα εξόδου, θα ισχύσουν οι απαγορεύσεις:
-Στη Νέα Εθνική Οδό (Ν.Ε.Ο.) και στην Παλιά Εθνική Οδό (Π.Ε.Ο.) Αθηνών-Κορίνθου-Πατρών, από τα Διόδια Ελευσίνας μέχρι τα Διόδια Ρίου, εξαιρούμενου του τμήματος από το 145ο έως το 205,8 χλμ (κόμβος Ρίου).
-Στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι) μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλου, από τον κόμβο Λαμίας μέχρι τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας και από τη Λάρισα (365,4 χλμ) μέχρι την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (410ο χλμ).
-Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών, από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χλμ.
Στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου-Χαλκίδας, από τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης μέχρι την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (12,3 χλμ).
Στο ρεύμα εισόδου
Την Τρίτη 6 Ιανουαρίου, από 15.00 έως 22.00, στο ρεύμα εισόδου, θα ισχύσουν οι απαγορεύσεις:
-Στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών-Κορίνθου-Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μέχρι τα Διόδια Ελευσίνας, εξαιρούμενου του τμήματος από το 145ο έως το 205,8 χλμ (κόμβος Ρίου).
-Στη Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (410ο χλμ) μέχρι τη Λάρισα (365,4 χλμ), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).
-Στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών-Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.
-Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας-Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (12,3 χλμ) μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου