ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ & ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΡΟΟΙΚΟΝΟΜΊΑ

Θέμα: ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ & ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΡΟΟΙΚΟΝΟΜΊΑ


Σας το προωθώ και για έναν ακόμα λόγο... έχετε δοκιμάσει ελληνικά πλευρότους στο φούρνο με ελάχιστο λάδι και σκόρδο?Είναι Τ ε λ ε ι α!!!!

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΡΟΟΙΚΟΝΟΜΊΑ



mushrooms_growning2a.jpgPlevrotus_500.jpg
 
Subject: FW: ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ !!! ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΡΟΟΙΚΟΝΟΜΊΑ

 

> Μετά από ενημέρωση που είχα από φίλο γεωπόνο, σας μεταφέρω τα παρακάτω:

>
> Ο Έλληνας έχει μια μανία να τρώει λευκό εισαγόμενο μανιτάρι από την
> Πολώνια γιατί πιστεύει ότι επειδή είναι λευκό είναι και αγνό. Διαβάστε
> λοιπόν τι συμβαίνει.
> Τις 2 βδομάδες των εορτών, πουλήθηκαν 200 τόνοι εισαγόμενου λευκού,(AGARICUS )
> μπαγιάτικου, και ψεκασμένου με φορμόλη και χλωρίνη ( για να είναι
> άσπρο) μανιταριού και ωφελήθηκαν 2 εταιρείες γερμανικών
> συμφερόντων. Κατά το ίδιο διάστημα, πουλήθηκαν 30 τόνοι ολόφρεσκου
> (ημέρας) Πλευρότους (ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ) που παρήχθηκε από 45 μικρές
> οικογενειακές γεωργικές μονάδες που μαζί με τους εργαζόμενους εκεί,
> έδωσε «ψωμί» σε πάνω από 300 οικογένειες . Εάν συνέβαιναν αντίστροφα,
> τότε αντί για 45 μονάδες θα ζούσαν 300 μονάδες  και συνολικά με τους
> εργαζόμενους πάνω από 4000 άτομα!!!!
> Αυτό είναι ένα απλό μάθημα γεωργικής οικονομίας αλλά πολλαπλασιάστε το
> Χ 5.000 ή 10.000 για να δείτε τι γίνεται και στους άλλους κλάδους της
> γεωργίας.
> Και όλα αυτά γιατί οι Έλληνες δεν γνωρίζουν ότι το «λευκό»
> μανιτάρι από την Πολωνία παράγεται πάνω σε κοτίσια κοπριά και για να
> φαίνεται λευκό όταν έρχεται στην Ελλάδα (στην καλύτερη περίπτωση  5
> ημερών μπαγιάτικα)  ψεκάζεται με χλωρίνη και φορμόλη, ενώ το
> πλευρότους απλά καλλιεργείται σε καθαρό ελληνικό άχυρο και είναι
> τελείως βιολογικό !!!!
>
>
> Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να το προωθήσετε...  


ΠΗΓΗ : "  ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com    "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου