ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Την έκλεψε, τον απέλυσε και μετά την εκβίαζε για να του δώσει αποζημίωση!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 



Την έκλεψε, τον απέλυσε και μετά την εκβίαζε για να του δώσει αποζημίωση!
    Πρώην υπάλληλος καφετέριας συνελήφθη ύστερα από επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών τηςΔιεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ως ο δράστης υπόθεσης εκβίασης σε βάρος της πρώην εργοδότριάς του.
    Πρόκειται για 23χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της Εκβίασης και της κλοπής. Στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και ο 22χρονος αδερφός του δράστη.
    Προηγήθηκε διερεύνηση καταγγελίας, σύμφωνα με την οποία, κατά το τελευταίο δεκαήμερο περίπου, ο 23χρονος απαιτούσε εκβιαστικά από την πρώην εργοδότριά του, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, ως αποζημίωση για την πρόσφατη απόλυσή του. Ταυτόχρονα, απειλούσε ότι σε περίπτωση μη καταβολής του αξιωθέντος ποσού, θα κατήγγειλε για παρατυπίες την 30χρονη, σε ασφαλιστικό φορέα
    Παράλληλα, ο μικρότερος αδερφός του δράστη, διεμήνυε μέσω τρίτων προσώπων, ότι εάν δεν καταβληθεί το αιτούμενο ποσό στον 23χρονο, θα προκαλούσε φθορές στην επιχείρηση, με την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού.
    Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τα αναφερόμενα της ιδιοκτήτριας, ο δράστης απολύθηκε διότι αφαίρεσε μέρος των εισπράξεων της επιχείρησης, πράξη την οποία η ίδια αντιλήφθηκε ύστερα από σχετικό έλεγχο στο ταμείο του καταστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου